Ilyen PC-n futott a Watch Dogs előzetese

Az ultra beállításokhoz olyan PC-re lesz szükségünk, amihez bizony mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni.

Ilyen PC-n futott a Watch Dogs előzetese

Ha azt gondoltátok, a Ubisoft eleget riogatott már minket a Watch Dogs ajánlott gépigényével, akkor tévedtetek. Van még hova fokozni. A játék kreatív igazgatója, Jonathan Morin elárulta ugyanis, hogy habár magas beállítások mellett viszonylag sok masina lesz képes futtatni a Watch Dogsot, az ultra beállításokhoz legalább egy Intel Core i7-4770K és egy GeForce GTX 780 lesz ajánlott.

A múlt héten látott technológia előzetest (lásd lentebb, ha esetleg lemaradtál volna róla) egyébként egy Intel Core i7-3930K processzor és egy GeForce GTX Titan kombinációjával vették fel. Morin megerősítette, hogy az AMD kártyával rendelkezők nem tudják majd bekapcsolni a HBAO+-t, sem pedig a TXAA-t - mindkettő nVidia által kigyúrt technológia ugyanis.

Wii U-s verzió majd ősszel

Mindeközben a hányattatott sorsú Wii U-s verzióról is érkeztek hírek. A Nintendo konzoljára nem jelenik meg a játék május 27-én, a többi platformmal egyszerre, és pontos dátumot sem tudunk. A UPlay Észak-amerikai oldalán azonban feltűnt a Wii U-s Watch Dogs "2014 ősz" megjelöléssel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward