Ilyen lett volna a Gears of War Tactics

Kiszivárgott egy videó az alfában elkaszált Gears of War spinoff RTS-ről.

Ilyen lett volna a Gears of War Tactics

Az első és valószínűleg az utolsó kiszivárgott videót láthatjátok a VG Leaks oldalán, amely az elkaszált Gears of War: Tacticsból került napvilágra. A videóban kicsivel több mint 2 perc látható az RTS játékmenetéből. A játékról az a hír járta, hogy Kinect segítségével lehetett mozgatni benne a csapatokat és az olyan spéci képességek használatához, mint a Hammer of Dawn is Kinectet kellett használni.

A Gears of War spinoffot a Microsoft sosem jelentette be hivatalosan, az első pletykákat 2010 novemberében lehetett róla hallani. A VG Leaksen 2013 februárjában jelentek meg az első kiszivárgott screenshotok a játékból, ez alapján akkor azt feltételezték, hogy a fejlesztést Xbox 360-ról átették Xbox One-ra. Az új események fényében azonban úgy tűnik, hogy a játék elérte az alfát, és utána teljesen leálltak a fejlesztésével.

Az Xbox 360 és a Gears of War története összefonódott, az Epic Games szériája segített a konzol népszerűsítésében, ezért logikus lépésnek tűnik, hogy a játékot Kinectes környezetbe helyezték. A cím miatt lehet, hogy rávette volna a hc gamerek egy részét, hogy megbarátkozzanak a Kinecttel - legalábbis elméletben.

A kép forrása: www.vgleaks.com

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward