Így válhatsz híressé a DriveClubban

Érkezett egy új trailer a játékhoz, mely az úgy nevezett 'fame point'-ok gyűjtését taglalja, amit saját magatoknak és a klubbotoknak szerezhettek.

Így válhatsz híressé a DriveClubban

Érkezett egy új trailer a játékhoz, mely az úgy nevezett 'fame point'-ok gyűjtését taglalja, amit saját magatoknak és a klubbotoknak szerezhettek. Pontok kaphatóak az Overdrive-ok és a Face-off-ok alatt, úgy hogy nagyon gyorsan mentek a pálya bizonyos részein, becsúszva a kanyarokba és hasonló bravúrokat végrehajtva, a maximális sebesség érdekében.

Ha ellátogattok a PS Blogra, ott akár szavazhattok is a trailerben látott két csapat egyikére, vagyis eldönthetitek a trailer végét, hogy ki nyerjen.

Ha ez nem volna elég, jött egy alpha állapotú gameplay videó is a Gamescomról, amely 720p-ben fut 30fps-sel. Az Evolution viszont hangsúlyozta, hogy indításra szeretnék elérni a 60 fpst, bízunk benne, hogy sikerül nekik. A videóban láthatjátok a pilótafülkés nézetet és azt, hogy ennél a játéknál nagy hangsúlyt helyeztek a precíz, realisztikus vezetésélményre, még akkor is, ha csak félig lesz szimulátor. A közösségi funkciókba is bepillantást nyerhettek, látszanak például barátaitok idő és sebességrekordjai verseny közben.

A DriveClub az Evolution Studios PS4-es kezdőcíme és ingyenesen játszható lesz minden PS Plus előfizetőnek!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward