Így térhet vissza Hayden Christensen az Obi-Wan sorozatban

Az egésznek sok köze lesz a Clone Wars animációs szériához.

Így térhet vissza Hayden Christensen az Obi-Wan sorozatban

Ahogy indul újra az élet Hollywoodban, úgy kapunk újabb információkat és híreket különböző filmekről és sorozatokról. Most éppen a Disney+-ra készülő Obi-Wan van terítéken, amiről jelenleg úgy tudni, hogy egy rakás flashback jelenet lesz benne a Clone Wars animációs sorozatra.

Fontos megjegyezni, hogy a The Mandalorian megjelenése előtt a Clone Wars volt az egyetlen olyan teljes értékű tévésorozat, ami a hivatalos kánon részét képezte, még akkor is, ha a rajongók egy része nem akarja ezt elfogadni, mivel "csak egy mese".

A Clone Wars a Cartoon Networkön kezdte meg pályafutását, majd a Netflixre költözött, és végül a hetedik évaddal a Disney+-on fejeződött be, és Obi-Wan, valamint Anakin karakterén kívül Ahsoka Tano kapott fontos szerepet benne. Úgy látszik, hogy a LucasFilm több ponton is kapcsolódni szeretne ehhez, hiszen nem olyan rég arról számolhattunk be, hogy a The Mandalorian második évadában Rosario Dawson alakíthatja majd Ahsokát.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az Obi-Wan sorozat is visszacsatol majd a Clone Warshoz, ugyanis a hírek szerint nagyon fontosak lesznek benne a flashbackek erre az időszakra - ami ugyebár az Episode 2 és Episode 3 között játszódik. Mivel nem túl valószínű, hogy egy élőszereplős sorozatba rajzfilmes flashbackeket tegyenek, így inkább arról van szó, hogy bizonyos jeleneteket, vagy inkább teljesen újakat forgatnak majd erről az időszakról.

Ez pedig magyarázatot ad arra, hogy miért halljuk egyre több forrásból, hogy Hayden Christensen nem csak, hogy visszatér a Star Wars világába, de fontos szerepet kap majd az Obi-Wan sorozatban. Mivel a széria a harmadik és negyedik rész között játszódik, ahol Anakin már Darth Vader, így nyilván nem ebben az idősíkban számíthatunk a megjelenésére, mint ahogy a filmekből azt is tudjuk, hogy Obi-Wan és Darth Vader nem találkozott a két rész között.

Azt Ewan McGregor korábban már megerősítette, hogy a sorozat egyik fontos témája az lesz, hogy Obi-Wan miként tudja feldolgozni a traumát, ami a harmadik rész után érte: gyakorlatilag meg kell ölnie legjobb barátját és tanítványát, látta elpusztulni a Jedi rendet, és összeomlani a Köztársaságot. Mivel gyaníthatóan az ő történetmenete lassabb, visszafogottabb lesz Tatooine sivatagjaiban és mocskos városaiban, a LucasFilm valószínűleg úgy akar némi változatosságot és persze látványos akciókat belevinni a sorozatba, hogy a Klónháborúk idejéről kapunk visszaemlékezéseket - ami logikus, hiszen Obi-Wan még mindig próbál megküzdeni a múlt démonaival.

Hayden Christensen megítélése az előzménytrilógia megjelenésekor minimum vegyes, de inkább negatív volt.

Ezt persze mindenkinek magának kell megítélnie, jelen cikk szerzőjének véleménye szerint Christensen egyébként egy jó színész, de számos beszámoló alapján tudjuk, hogy Lucas rendezőként egyszerűen nem bánik jól a színészekkel, karakterekkel. Éppen ezért lehet majd nagyon érdekes látni, hogy Christensen mit tud nyújtani egy (vagy több, mivel sorozatról van szó) másik rendező kezei alatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Obi-Wan sorozat forgatókönyveit alaposan átírták az elmúlt hónapokban, a forgatás pedig csak 2021 januárjában kezdődik, úgyhogy addig még valószínűleg sok dolog ki fog derülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap