Idén visszatér az Age of Wonders

Az Overoldért felelős holland stúdió, a Triumph az idén arra vállalkozott, hogy feltámasztja az Age of Wonders stratégiai RPG szériát, méghozzá egy harmadik epizóddal.

Idén visszatér az Age of Wonders

Az Overoldért felelős holland stúdió, a Triumph az idén arra vállalkozott, hogy feltámasztja az Age of Wonders stratégiai RPG szériát, méghozzá egy harmadik epizóddal. A Triuph 1999-ben az Epic Games-szel karöltve alkotta meg a sorozatot. Az utolsó rész az Age of Wonders: Shadow Magic volt, ami 2002-ben jelent meg.

A fejlesztők idén tervezik kiadni az Age of Wonders 3-at PC-re, de ha nem lesz kész, akkor nem fogják erőltetni a megjelenést, szóval még semmi nincs kőbe vésve. Vannak tervek Mac verzióra is, még az is lehetséges, hogy párhuzamosan jelenik majd meg a PC-s változattal. Ha minden jól megy, ezeket követheti egy táblákra írt verzió.

Mielőtt még elkezdenétek keresgélni a Kickstarteren, elmondjuk, hogy ez a projekt kivételesen nem ott kezdte pályafutását. A munka még a 2010-es nagy Kickstarter robbanás előtt kezdődött rajta és azóta sem tették fel az oldalra. Ha kész lesz, akkor megvásárolhatjátok a Steam-en, GoG-on, illetve dobozos verzióban is.

Kérdés ezek után, hogy ki finanszírozza a projektet? A vezető tervező, Lennart Sas azt nyilatkozta, hogy a "nagy partnerük" egy későbbi időpontban fedi majd fel magát. Megfogalmazásában érdekesség, hogy "nagy partnert" és nem nagy kiadót mondott. Az Eurogamer az Epic Games-re tippel, mint „partner”, de hamarosan valószínűleg úgy is kiderül, hogy ki áll a háttérben.

Az Epic Games korábban már szerepelt kiadói minőségben, kitudja, talán van is egy kis részesedésük a Triumphban. Mindez persze spekuláció.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward