Huawei: Elindult a Magic UI 3.0 globális terjesztése

A Honor 20 szérián kezdi a karrierjét a Magic UI legfrissebb kiadása.

Huawei: Elindult a Magic UI 3.0 globális terjesztése

A Huawei legtöbb okostelefonján az Emotion UI grafikus felhasználói felület fut, viszont a Honor széria esetében mér a Magic UI jelenlétével is számolni kell. És eddig a Magic UI 2.1 futott ezen a fronton, de most kigördült nemzetközi szinten a Magic UI 3.0, ami az Android 10 frissítést is elhozza az új grafikus felületi megoldások mellett. És elsőként a Honor 20 sorozat tagjai örülhetnek ennek.

A Magic UI 3.0 és az Android 10 tehát kart karba öltve érkezik az okostelefonokra a világ minden táján, ahol az érintett modellek forgalomban vannak. Magyarországon is kapható a Honor 20, a Honor 20 Pro, valamint a Honor View 20 is – vagy ha valaki úgy jobban ismeri, a Honor V20. A Huawei fokozatosságra törekedve fogja terjeszteni a frissítést, szóval bele telhet néhány napba, hétbe, mire mindenkihez eljut. És béta kiadások egyébként már egy ideje elérhetőek, szóval az igazán lelkes és vállalkozó kedvű emberek már próbára tehették mostanra a Magic UI 3.0-t.

Galéria megnyitása

A Huawei két különböző grafikus felhasználói felülete, a Magic UI és az Emotion UI egyébként nagyon sok közös ponttal rendelkezik, és ezt a Magic UI 3.0 esetében kiemelt újítások is jól tükrözik. A Honor 20 széria tagjain megjelenő változáslista kiemelten említi a Magazine UI grafikus felhasználói felületet, ami jobb olvasási élményről gondoskodik a felhasználók számára. A szakemberek arra törekedve, hogy még természetesebb élményt nyújtson a rendszer, az animációkat, áttűnéseket, programindításokat is átalakították. És megjelent a Morandi színséma, ami igazán kellemes látványt képes nyújtani a készülékek felületén, plusz nem hiányzik persze a sötét mód sem.

A frissítést követően még jobb lesz a GPU Turbo. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően az emberek zavartalanul és a lehető legjobb élmény biztosítása mellett játszhatnak a Honor 20 széria tagjain – melyek nincsenek híján az erőnek. A telefon klónozási funkció tovább lett itt fejlesztve, az gyorsabban és stabilabban teszi majd a dolgát. A vállalat saját mikrokernelt használ a lehető legmagasabb szintű biztonság garantálására. A Huawei eszközök közötti kapcsolat minden korábbinál megbízhatóbb lesz, ami különösen jól jön például a kényelmes fájlmegosztásnál. Az appok futtatáskor pedig már sandboxot is lehet használni.

Galéria megnyitása

Olyan érdekesség is van itt, mint az új HiCar funkció, mely az Android Auto számára állít konkurenciát. Optimalizálásokon ment át a lezárt képernyő és az értesítési felület is, ezeken a pontokon is beveti a Huawei a mesterséges intelligenciát. Bár ez már a végleges kiadás, kisebb ismert hibák vannak benne, melyek megoldásra várna. A PUBG például bizonyos esetekben képes képernyővillogást produkálni, a Samsung órákkal pedig hajlamos megszakítani a kapcsolatot egy idő után. A Huawei ígéretet tett arra, hogy ezeket a kisebb hibákat hamarosan kiküszöbölik, szóval nem kell attól tartani, hogy ezek javítás nélkül maradnak.

A Magic UI 3.0 a jövőben más Honor modelleken is meg fog jelenni. A Honor 20 széria tagjainál több mint 4 GB-os méretűre hízott a frissítés, így egészen könnyű lesz felismerni, amikor ez megérkezik a készülékre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap