HP TouchPad: árcsökkentés, új verzió

A HP nemrégiben egy érdekes akciót tartott, amelynek keretén belül az Amerikai Egyesült Államok területén ideiglenesen a listaárnál 100 dollárral olcsóbban adta a TouchPad névre keresztelt tábla PC-jét. Az árcsökkentés csak ideiglenes volt, ám a vásárlók kedvező fogadtatásának hála, most ismét életbe lépett a 100 dollárral alacsonyabb ár, ami sajnos csak az Amerikai Egyesült Államokban érvényes. Ezzel egy időben friss hírek érkeztek a HP TouchPad legújabb változatáról is, amely már ősszel bemutatkozhat.

HP TouchPad: árcsökkentés, új verzió

A HP nemrégiben egy érdekes akciót tartott, amelynek keretén belül az Amerikai Egyesült Államok területén ideiglenesen a listaárnál 100 dollárral olcsóbban adta a TouchPad névre keresztelt tábla PC-jét. Az árcsökkentés csak kevés ideig tartott, ám a vásárlók kedvező fogadtatásának hála, most ismét életbe lépett a 100 dollárral alacsonyabb ár, ami egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államok területén élők számára jó hír, de remélhetőleg ha az akció ott nagyon sikeres lesz, Európában is bevezetnek valami hasonlót. Ezzel egy időben friss információk érkeztek a HP TouchPad legújabb változatáról is, amely már ősszel bemutatkozhat.

[bold]Érkezik a HP TouchPad Go, azaz a TouchPad 4G-s kiadása?

[/bold]

Úgy tűnik, hogy a HP szépen csendben készíti legújabb webOS alapú tábláját, amelyről az FCC-nek hála (Federal Communications Comission) kiszivárgott néhány részlet. Az információk alapján a szóban forgó termék a HP TouchPad Go nevet viseli majd. Egyesek ezt a TouchPad verziót TouchPad 4G-ként is emlegetik, de egyelőre még nagy a homály a részletekkel kapcsolatban

A HP TouchPad Go várhatóan egy 1,5 GHz-es processzort tartalmaz majd. A termék választásunktól függően 16 GB-nyi, vagy 32 GB-nyi adattároló kapacitással rendelkezhet, és tartalmaz majd WiFi adaptert, plusz GPS vevőt is. Az újdonságot ezen kívül 3G és HSPA+ támogatással is elérhetjük majd.

A HP egyelőre nem jelentette be a TouchPad Go-t, azaz nem tudni, hogy az újdonság pontosan mikor kerül forgalomba és mennyiért lehet majd hozzájutni. A jól értesült források szerint már ősszel megérkezhet a TouchPad Go, így jó eséllyel már akár szeptember folyamán is bemutathatják. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward