Hordható légtisztítót hozott létre az LG fejlett szűrővel

A viselhető kiegészítők piacán mindig lehet érdekes újdonságokat találni, és most az LG állt elő egy elektromos eszközzel az egészség megóvására.

Hordható légtisztítót hozott létre az LG fejlett szűrővel

Az LG óriási birodalmán belül a felhasználók életminőségének a javítása mindig nagyon hangsúlyos téma. És most a koronavírus-járvány alatt a cég szakemberei is elkezdtek maszkot fejleszteni, de itt senki ne egy hétköznapi varrott vagy 3D nyomtatott eszközre gondoljon, annál sokkal többről van szó.

PuriCare Wearable néven futott be az a maszk, ami már komoly szűrőberendezéssel rendelkezik, és így képes a felhasználó által belélegzett levegőt kiemelkedő hatékonysággal megtisztítani.

Egy rendkívül összetett megoldásról beszélhetünk, hiszen elektromosan működtetett, akkumulátor termékről van szó, amiben a friss levegőt mindig az ideális mennyiségben fogja kapni a felhasználó, hogy komfortos legyen a szerkezet használata. A maszkokban a légzés sokaknak nehézkes, de a PuriCare Wearable esetében ilyet nem tapasztalhatnak majd a tulajdonosok.

Galéria megnyitása

Az LG elmondása szerint egy olyan szabadalmaztatott légzésciklus érzékelő található a termékben, ami folyamatosan figyelni fogja, hogy mennyi levegőt szív be az ember, és milyen ritmusban veszi a levegőt. Az eredményeket felhasználja a dupla ventillátoros levegőztető rendszer teljesítményének a szabályozásához, ami több fokozatban képes állítani a légszállítást (fordulatszámot) az egyedi igényekhez igazodva.

A PuriCare technológiás eszköz kettő darab H13 HEPA filterrel lett felszerelve, mindkét oldalára jutott egy-egy ilyen egység. Ezek kiemelkedő szűrőképességük révén megfelelő minőségű légtisztításról gondoskodnak. Akik tisztában vannak az ilyen szűrőknek a működésével, azok tudják, hogy ezek idővel el tudnak használódni. Nos, ezt az LG is jól tudja, éppen ezért azt is megoldotta, hogy a ThinQ alkalmazáson keresztül a felhasználó felé jelezni tudja a maszk, ha a filterek már az élettartamuk végéhez értek, és a biztonságos használat érdekében ezeket cserélni kell.

Galéria megnyitása

A termék üzemideje erősen változik majd attól, hogy milyen fokozatban kell működnie a rendszernek, ami pedig ugyebár attól függ, hogy a felhasználó mennyi levegőt használ el. Szóval mondhatni, felhasználófüggő lesz az üzemideje a PuriCare Wearable-nek. Egy 820 milliamperórás kapacitású akkumulátort rejtettek el a tervezők a szerkezetben, ami 2-8 órán keresztül lesz képes ellátni a feladatát, ha merül a szerkezet arról a mobil is ad majd jelzést.

Az LG mindenre gondolt, ezért a HEPA filteres PuriCare Wearable eszközt egy olyan tokkal szállítja, amiben van UV LED fényt használó fertőtlenítő technológia, ez az esetlegesen rárakódott baktériumokat két használat között eltávolítja a készülék felületéről. És az egész viselhető maszk teljesen cserélhető elemekből van, valamint újrahasznosítható anyagokból kerül legyártásra, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma.

Az LG PuriCare Wearable a negyedik negyedévben fog a boltokba kerülni, és azt még nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap