Hétvégi kép- és videóáradat (11. hét) part 1/2

A heti menü: 20 új Terminator Salvation shot, új Conduit trailer, Red Faction: Guerilla fegyver trailer, az első Resident Evil: Darkside Chronicles videó, új Bayonetta screeshotok, inFamous zenés bemutató, Battlestations: Pacific múvi+gameplay.

Hétvégi kép- és videóáradat (11. hét) part 1/2

A heti menü: 20 új Terminator Salvation shot, új Conduit trailer, Red Faction: Guerilla fegyver trailer, az első Resident Evil: Darkside Chronicles videó, új Bayonetta screeshotok, inFamous zenés bemutató, Battlestations: Pacific múvi+gameplay.

Terminator Salvation (PC, PS3, Xbox 360, Wii, iPhone):

A Warner megdobott minket egy jó adag képpel a hamarosan kijövő Terminator Salvation játékról, mely egyszerre érkezik a filmmel. A fejlesztő Grin stúdió láthatóan nem tétlenkedik és jól halad a Bionic Commando-val és Wanted: Weapons of Fate-tel is. Kitartás fiúk, reméljük végre megleptek minket egy jól sikerült film adaptációval is.

A játékban megismerhetjük a vásott kölök John Connor felnőtt verzióját is, aki sorsát beteljesítve vezeti a megmaradt ellenállókat a Skynet terminátor tömegei ellen.

A screenshotok alapján egy kellemes kis TPS-re számíthatunk kidolgozott fedezékrendszerrel. Bízzunk a legjobbakban.

A képek letöltéséhez katt ide.

The Conduit (Wii):

A Sega kiadott egy új The Conduit trailert, amiben szembesítenek minket azzal, hogy milyen is lesz az első igazi FPS Wii-re. (Kicsit randa, mert gyenge a vas.)

A tavasszal kijövő játék nem fogja támogatni a Wii MotionPlus controllert, mivel nem lenne semmi értelme egy shooternél.

                         

Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360):

Már jó ideje nem volt semmi hír a készülőben lévő új, nyílt világú Red Faction játékról, de megérte várni, mert a THQ igen tetszetős videóval dobott meg most minket.

A széria 3 epizódjában lerombolhatjuk az épületeket, mecha suitba bújhatunk, és kedvünk szerint róhatjuk a Marsot fekelő cimboráinkkal. Miről másról is szólhatna az új videó mint a fegyverekről és a rombolásról!

                         

A játék kijövetelére az év második felében számíthatunk.

Resident Evil: Darkside Chronicles (Wii):

A Capcom Japan nem várakoztatja tovább a Resident Evil rajongó Wii tulajdonosokat, kiadta az első trailert a Darkside Chronicles-höz.

"A Darkside Chronicles története a második rérsz történésein alapszik, benne van a két igen népszerű főszereplő is, Leon S. Kenney és Claire Redfield is." - mondták el a hivatalos bemutatón. A játék egy on-rails stílusú shooter lesz, azaz a karter mozgatásával nem nekünk kell majd törődnünk. Az aktív kameramozgatással viszont egyedi túlélő horror élményt ígérnek nekünk. Meglátjuk ez hogy sikerül majd. Egy biztos, jól el lehet majd vele nosztalgiázni. Újra átélhetjük majd a Resident Evil 2 legjobb pillanatait egy kicsit új köntösben.

                        

Folyt.köv.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward