Heti mozipremierek - 2018. 48. hét

Bőrpofa visszatér, Lars von Trier egy sorozatgyilkosról szóló filmmel borzolja a kedélyeket, Jim Carrey sötét bűnök után nyomoz, de a vígjátékok szerelmesei sem fognak unatkozni!

Heti mozipremierek - 2018. 48. hét

Lars von Trier neve felkavaró, sötét hangvételű műveiről vált ismerté, így aligha meglepő, hogy legújabb alkotását, az A ház, amit Jack építettet sem a gyenge lelkűeknek és gyomrúaknak szánta. A dán direktor a Cannes-i filmfesztiválon tömeges rosszullétet okozó, feszült horror-drámájában a Matt Dillon által alakított címszereplő sorozatgyilkos meséli el, hogy miképpen is vált belőle irgalmatlan szörnyeteg.

Ha szeretünk borzongani, de inkább egy klasszikusra ülnénk be, akkor az A texasi láncfűrészes mészárlásban aligha fogunk csalódni. Tobe Hooper a slashereknek komoly lökést adó remekében pár kamasz balszerencséjére összefut egy eszelős kannibálokból álló klánnal, és hamar azon kapják magukat, hogy ha nem akarják a vacsoraasztalon végezni, akkor valahogy el kell menekülniük az őket vadászebként üldöző, láncfűrészével megannyi áldozata életét kioltó Bőrpofa elől.

A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók a Lucia látomásaira válthatnak majd jegyet. Gianni Zanasi komédiájában a gyermekét egyedül nevelő, földmérőként dolgozó Lucia egy nap úgy dönt, hogy kerül amibe kerül, de megmenti a szépséges völgyet, ahol felnőtt.

Az A karácsony mentőakció sem a komolyabb témákat keresőket fogja megcélozni. A családi vígjátékban a megbetegedett manói számára gyógyírt kereső Mikulás Párizsban találja magát, és mivel nehezen ismeri ki magát a modern világban csakis a segítségére siető, jószívű családon múlik, hogy megmenekül-e az ünnep.

Felsorolásunkat az eredeti tervek szerint november 4-én érkező, de pár hetet csúszó Sötét bűnök zárja. Ebben a Jim Carrey által megformált detektív, Tadek egy üzletember meggyilkolásának ügyében nyomoz, mikor mérhetetlen döbbenetére kiderül, hogy a neves krimiíró, Kozlov egyik regényének cselekménye kísértetiesen hasonlít a bűncselekményéhez.

A heti mozipremierek az alábbiak:

November 29.

  • A ház, amit Jack épített
  • A texasi láncfűrészes mészárlás
  • Lucia látomásai
  • A karácsony mentőakció
  • Sötét bűnök

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap