Heti mozipremierek - 2018. 46. hét

Harry Potter spin-off, magyar animációs film, libanoni alkotás, vagy valami más? A döntés rajtunk áll!

Heti mozipremierek - 2018. 46. hét

Az annak idején egyedülálló, munkanélküli szülőként magát szánalmas csődtömegnek tekintő J. K. Rowling alighanem a legmerészebb álmában sem hitte volna, hogy az 1997-ben debütált Harry Potter szériának hála, a világ leggazdagabb írója lesz belőle. Annak igazolására, hogy a mesés varázsvilág azonban még több mint húsz évvel később sem ereszti rajongókat, keresve sem találni jobb példát a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteinél, mivel ez a franchise fősodrának előzményeit bemutató trilógia második része. Az új felvonásban Göthe Salmander és Dumbledore össze kell, hogy fogjanak, hogy elkapják az amerikai varázslóhatóságoktól megszökő mágust, Grindelwaldot, mielőtt az katasztrófát idézne elő.

A magyar animációs filmek szerelmeseinek a Ruben Brandt, a gyűjtőre lesz érdemes vetniük egy pillantást. Milorad Krstić alkotásában a címszereplő műkincstolvaj embereivel együtt sorra lovasítja meg a világ legértékesebb festményeit. A bűnszervezetet egyedül a magánnyomozóként dolgozó Kowalski állíthatja meg – de ő balszerencséjére beleszeret a banda egyik tagjába, a csábító Mimibe. Ez már önmagában is alaposan megkavarja a helyzetet, ráadásul idővel az alvilág más képviselői is feltűnnek a színen.

Ha inkább borzonganánk, akkor a Ki az árnyékból méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Hughes és várandós neje, Kat látszólag nem is lehetnének boldogabbak, hiszen egy meseszép új házba költöztek. Ám idilli életük hamar felfordul, mert a falak között nem erről a világról való rémségek lesnek áldozataikra.

A Gyémánthajszának hála, a némi izgalomra vágyók sem fognak unatkozni. A krimi-thrillerben a a gyémántkereskedő Lucas Hill balszerencséjére belekeveredik egy igencsak faramuci ügyletbe, és minden ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy élve kerüljön ki a kalamajkából.

A komédiákat preferálóknak az A belleville-i zsaru lehet az ideális választás. A francia akció-vígjátékban a házsártos anyjával együtt élő hekus, Baaba gyermekkori barátja gyilkosát keresve alaposan feldúlja Miamit, a mellé kirendelt szárazdajka, Ricardo legnagyobb bánatára.

A valami különlegesre vágyók az első Oscar-díjra jelölt libanoni filmre, az A sértésre válthatnak majd jegyet. A keresztény Tony és a Palesztinából érkezett Yasser kezdetben egy ereszről szóló vitája apránként egyre jobban elmérgesedik, és a jelentéktelen semmiség miatt jóval mélyebb ellentétek kerülnek a felszínre.

Felsorolásunkat a Lány zárja. Lukas Dhont drámájában a kamaszkor szokásos nehézségei mellett a profi balett táncossá válás jelentette terhekkel is megküzdő, ráadásul nemváltoztató műtétre készülő Lara életébe pillanthatunk be.

A heti mozipremierek az alábbiak:

November 15.

  • Legendás állatok: Grindelwald bűntettei
  • Ruben Brandt, a gyűjtő
  • Ki az árnyékból
  • Gyémánthajsza
  • A belleville-i zsaru
  • A sértés
  • Lány

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap