Heti mozipremierek - 2018. 44. hét

Itt a Bohém rapszódia, jön az X - A rendszerből törölve, de a fekete humort, vagy némi borzongást keresők sem fognak unatkozni!

Heti mozipremierek - 2018. 44. hét

Arra, hogy a szórakoztatóipar malmai néha milyen lassan és bizonytalanul őrölnek, keresve sem lehet jobb példát találni a Freddie Mercury-ról szóló életrajzi film körüli hercehurcánál. Az első ízben 2010-ben bejelentett projekt főszereplő-jelöltjeit több-kevesebb rendszerességgel cserélgették, és rendhagyó módon a forgatás végéhez közeledve a rendezőt, Bryan Singert is lecserélték. Azt, hogy végül megérte-e várni, nemsokára meg fogjuk tudni, hiszen november 1-től kezdve bárki megtekintheti majd a Bohém rapszódiának keresztelt végeredményt.

Két, merőben eltérő címnek hála, a magyar filmek szerelmesei sem fognak unatkozni. A Liza, a rókatündért jegyző Ujj Mészáros Károly legújabb alkotása, az X – A rendszerből törölve az ígéretek szerint vérbeli, nyomasztó thriller lesz. Éva, a férje halála óta pánikbetegséggel küzdő rendőrnő szentül meg van róla győződve, hogy több öngyilkosságnak tűnő eset mögött valójában egy ravasz sorozatgyilkos áll. De mivel az utcákon a közelgő választás miatt egyre nő a káosz, felettesei nem érnek rá a feltételezésével foglalkozni, így csak egy új kollégájára, Péterre számíthat az ügy felgöngyölítése során.

A Nagyi projekt ezzel szemben egy hét évet felölelő dokumentumfilm, melyben egy angol kém, egy, kenyerét a náci Németországban táncosnőként kereső hölgy, és egy kommunista holokauszt-túlélő mesélnek az emlékeikről.

A családi fantasy-k rajongói az A végzet órájára ülhetnek majd be. John Bellairs hazánkban kevésbé ismert regényének adaptációjában a tíz éves Lewis Barnavelt nyakába nem kisebb feladat szakad, mint, hogy varázsló nagybátyja és egy Florence nevű boszorkány segítségével még a világ elpusztításán mesterkedő, gonosz Selena előtt megtaláljon egy, az ármányos nő tervében kulcsfontosságú szerephez jutó, bűvös órát.

Ha inkább egy akció-thrillerhez lenne kedvünk, az A Hunter Killer küldetés lesz az ideális választás. Ebben Joe Glass tengeralattjáró-kapitánynak egy elit tengerészgyalogosokból álló kommandó élére kell állnia, hogy kiszabadítsa Oroszország puccsal megbuktatott elnökét, és megakadályozza a harmadik világháború kitörését.

Amennyiben nem vetjük meg a fekete humort, a Bérgyilkost fogadtam méltán tarthat majd számot az érdeklődésünkre. A brit komédiában a megannyi sikertelen öngyilkossági kísérleten túllévő William végső elkeseredettségében igénybe veszi egy öregedő orgyilkos szolgálatait. Ám gondosan előkészített terve váratlanul kártyavárként omlik össze, mert miután aláírja a halálos ítéletét, élete jobbra fordul – de egy efféle megbízást visszamondani módfelett trükkös dolog.

A művészfilmeket preferálók sem fognak kikapcsolódás nélkül maradni, mivel az A szent és a farkas kifejezetten nekik készült. Az olasz drámában a jámbor Lazzaro eltűnt barátja, a nemesember Tancredi keresésére indul, és eközben megannyi misztikus kaland esik meg vele.

Felsorolásunkat a stílszerűen október 31-én újra vetített, 1978-as Halloween zárja. John Carpenter nemrég egy határozottan jó folytatást kapó klasszikusában a gonoszt megtestesítő, egy elmegyógyintézetből megszökő Michael Myers Laurie Strode nyomába ered. Eközben a kétségbeesett pszichiáter, Dr. Loomis minden erejével azon van, hogy megállítsa közveszélyes betegét.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 31.

  • Halloween

November 1.

  • Bohém rapszódia
  • X - A rendszerből törölve
  • Nagyi projekt
  • A végzet órája
  • A Hunter Killer küldetés
  • Bérgyilkost fogadtam
  • A szent és a farkas

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap