Heti mozipremierek - 2018. 37. hét

Itt a Predator - A ragadozó, jön a felújított Macskafogó, misztikus thrilleren izgulhatunk, a tinédzserkor kihívásait feldolgozó magyar film érkezik és egy iráni drámát is megnézhetünk!

Heti mozipremierek - 2018. 37. hét

Bár a 2010-es, Antal Nimród által rendezett Ragadozók negyvenmilliós költségvetés mellett százhúsz millió dollárt hozott a konyhára, sokáig vajmi kevés jele volt annak, hogy az univerzum leghalálosabb vadászai egyhamar visszatérnek majd. Ám a 20th Century Fox illetékesei végül beadták a derekukat, így szeptember 13-tól kezdve a magyar mozikban is megnézhetjük majd a sorozat legújabb felvonását. Az 1987-es eredetiben Hawkins-t alakító Shane Black irányítása alatt leforgatott Predator - A ragadozó nem árul zsákbamacskát: egy gyors, pörgős, látványos akció-horrorfilmhez lesz szerencsénk.

A nosztalgiázni vágyók a Macskafogó digitálisan felújított változatában mélyedhetnek majd el. Ternovszky Béla és Nepp József a macskák és patkány csatlósaik ellen küzdő egerek, köztük az Intermouse legjobb ügynökének, Grabowskinak a kalandjait elmesélő klasszikusát aligha kell bárkinek is bemutatnunk.

Ha inkább egy misztikus thrilleren izgulnánk, abban az esetben az Egy kis szívesség lehet érdekes számunkra. A Darcey Bell regényéből készült filmben az egyedülálló blogger anyuka, Stephanie egy nem sokkal korábban megismert barátnője, Emily eltűnését követően nyomozni kezd a nő után, és eközben megannyi, eltemetettnek hitt, sötét titkot tár fel.

Azok, akik egy friss hazai alkotást tekintenének meg, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)-ra válthatnak majd jegyet. A tinédzserkor megpróbáltatásait, és az online zaklatás következményeit bemutató thrillerben a kortársaival nehezen kijövő Eszter sorsán keresztül ismerhetjük meg a mai fiatalok életét.

Felsorolásunk a Három nő zárja. Jafar Panahi drámájában a hagyományok csapnak össze az új idők új szelével, mivel a hegyvidéki faluban élő Marziyeh Rezaei-nek családja megtiltja, hogy a világot jelentő deszkákra lépjen. Szerencséjére azonban az ismert rendező, Jafar Panah és a híres színésznő, Behnaz Jafari védelmükbe veszik, de a megcsontosodott szokások falát nem egyszerű áttörni.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Szeptember 13.

  • Predator - A ragadozó
  • Macskafogó
  • Egy kis szívesség
  • Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)
  • Három nő

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward