Heti mozipremierek - 2018. 35. hét

Itt a Virágvölgy, érkezik az A jelenés, jön a Bűbájosok és egy angol drámát is megnézhetünk a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 35. hét

A hazai filmek szerelmesei a Virágvölgyre válthatnak majd jegyet. Csuja László Karlovy Vary-ban díjazott, amatőr szereplőkkel készült művében az egy elrabolt csecsemővel új életet kezdeni akaró Bianka, és a neki mindenben segítő Laci furcsa kapcsolatába nyerhetünk bepillantást.

A vallásos témák iránt érdeklődők igényeit az A jelenés fogja kielégíteni. Az oknyomozó újságírók királya, Jacques Mayano élete legnehezebb kihívása előtt áll, mivel ezúttal nem kisebb feladat szakad a nyakába, mint, hogy a Vatikán megbízásából kiderítse, hogy valóban a Szűzanya jelent-e meg egy kicsiny dél-franciaországi faluban élő tinilány előtt.

Ha inkább nevetnénk egy kicsit, abban az esetben a Bűbájosok lesz a nekünk való csemege. Saphia Azzeddine és François-Régis Jeanne alkotásában a divatszakmába betörni készülő, bulizós Lauren, a kötelességtudó pszichológus, Olivia és az anyjával élő tanárnő, Salma soha nem látott biológiai apjuk halála után úgy döntenek, hogy bár nem ismerik egymást, de mégis mindhárman beköltöznek annak mesés párizsi lakásába. Ez azonban, miután jóformán semmi közös sincs bennük, nem kevés galibával jár.

Felsorolásunkat a Könyvesbolt a tengerparton zárja. Penelope Fitzgerald regényének adaptációjában a főhősnő, Florence magára vonja a látszólag idilli kisváros előkelőségeinek haragját, amikor egy könyvesbolt megnyitásával felkavarja a helyi állóvizet. Helyzete sokáig reménytelennek tűnik, hiszen ellenlábasai vezére, a közösség nagyasszonya, Violet Gamart még az angol parlamentig is elmegy, hogy bezárassa az üzletet. Ám az erőviszonyok végül megváltoznak, amikor a különc Edmund Brundish az új jövevény oldalán száll be a harcba.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Augusztus 30.

  • Virágvölgy
  • A jelenés
  • Bűbájosok
  • Könyvesbolt a tengerparton

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap