Heti mozipremierek - 2018. 24. hét

Egy maffiafilm mellett négy, más és más célközönségnek készült vígjáték is vár ránk a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 24. hét

A Gambino maffiacsaládot vaskézzel irányító John Gotti nem hiába érdemelte ki a „Teflon Don” becenevet, hiszen bár többször is perbe fogták az extravagáns, a médiával kifejezetten jó viszonyt ápoló gengsztert, sokáig egyetlen vád sem állt meg ellene. Ám végül természetesen a törvény hosszú karja őt is utolérte, és 1992-től egészen 2002-ben bekövetkezett haláláig börtönben ült. Az élénk személyiségű gazember értelemszerűen megragadta a filmkészítők fantáziáját, így az évek során megannyi, az olasz–amerikai szervezett bűnözésről szóló filmben feltűnt. A legújabb, a leginkább színészként ismert Kevin Connolly által rendezett feldolgozásban, a Gottiban John Travolta bújt a kegyetlen keresztapa bőrébe.

A francia komédiák szerelmesei is remek hét elé fognak nézni, feltéve, ha jegyet váltanak majd a Vissza a gyökerekhez-re. Ebben egy sikeres, önmagát árvának hazudó építész elveszti az emlékeit, és miután egy baleset miatt kiesik neki pár év, az amnéziáját kihasználó, nem éppen kultúrlényekből álló családja miatt újra úgy kezd el viselkedni, mint amikor még nem figyelt kínosan a modorára.

Ha egy, a legkisebbeket megcélzó vígjátékhoz lenne inkább kedvünk, akkor a Kutyaparádé lesz a nekünk való csemege. A beszélő állatokat felvonultató műben egy keménykötésű rottweiler, Max és puhány gazdája, Frank egy kutyaszépségversenyen igyekeznek elkapni pár, minden hájjal megkent csempészt, akik egy pandán próbálnak túladni. Szerencsére Max összebarátkozik a versenyzőkkel és nem kevés támogatást kap tőlük az ügy felderítéséhez.

A Túl szexi lánynak hála, Amy Schumer rajongói sem fognak unatkozni. A komika által megformált Renee Bennett átlagos életet él, de miután beveri a fejét, szent meggyőződésévé válik, hogy bombázó lett belőle, miközben a külseje semmi sem változott.

Felsorolásunkat az Az élet napos oldala zárja. A dráma-vígjátékban az eredeti, Svédországban hallatlan sikereket elérő, öt évadot megélt TV-sorozathoz hasonlóan itt is három, hétköznapi gondokkal küszködő pár áll a középpontban.

A heti mozipremerek az alábbiak:

  • Gotti
  • Vissza a gyökerekhez
  • Kutyaparádé
  • Túl szexi lány
  • Az élet napos oldala

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap