Heti mozipremierek - 2018. 22. hét

Itt az A vasmacska kölykei alapján készült remake, Diane Keaton és Jane Fonda elmerülnek a BDSM-ben, dark fantasy-n izgulhatunk és a gyerekek sem fognak unatkozni!

Heti mozipremierek - 2018. 22. hét

A csak a szerző, Giambattista Basile 1632-ben bekövetkezett halála után kiadott, Pentameronként és A mesék meséje, avagy a kicsik mulattatásaként is ismert mesegyűjtemény egy, a mai napig élvezetes olvasmány, amiben egymást követik az érdekesebbnél érdekesebb történetek. Matteo Garrone a kötet három írását feldolgozó, eredetileg 2015-ben bemutatott filmjét, a női sorsokra fókuszáló Szörnyek és szerelmeket a héten végre a sötétebb hangvételű fantasy történetek hazai szerelmesei is megtekinthetik majd.

A vígjátékok rajongói sem fognak unatkozni, hála, a Könyvklubnak. A nem kisebb sztárokat, mint Diane Keatont és Jane Fondát felvonultató komédiában négy más és más helyzetben lévő barátnő élete egy szempillantás alatt megváltozik, mikor elolvassák E. L. James híres-hírhedt bestsellerét, az A szürke ötven árnyalatát.

Ha inkább egy remake-hez lenne kedvünk, akkor az Átejtve lesz a nekünk való csemege. A könnyed vígjáték ugyanis az 1987-es A vasmacska kölykei feldolgozása, ám ezúttal felcserélődnek a szerepek, azaz egy cseles nő vesz elégtételt egy emlékeit elvesztő, arrogáns világfin.

Felsorolásunkat a Vigyázz, kész, Morc zárja. Az eredetileg 1969 és 1970 között futó, egy évadot megért rajzfilmsorozat alapján készült alkotásból az egy zsémbes varázsló megállításán ügyködő Terry Dexter és Hajnal hercegnő kalandjait ismerhetjük majd meg.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Május 31.

  • Szörnyek és szerelmek
  • Könyvklub
  • Átejtve
  • Vigyázz, kész, Morc

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap