Heti mozipremierek - 2018. 19. hét

Itt a Kutyaszorítóban felújított változata, megtörtént eseményeket feldolgozó thriller érkezik, francia sci-fin izgulhatunk és egy Neil Gaiman feldolgozásnak is örülhetünk!

Heti mozipremierek - 2018. 19. hét

A moziba járók igen tartalmas hét előtt állnak, mert egy régi kedvenc mellett megannyi új érdekességhez lesz szerencséjük. Lássuk hát a felhozatalt!

A sci-fik sorát erősítő Egy lélegzetnyire Párizsba kalauzol majd el minket, ahol egy földrengés után a mélyből előtörő, gyilkos mérges gáz önti el az utcákat. A földmozgást épségben átvészelők számára az egyetlen esély a túlélésre az, ha a legmagasabb épületek tetejére menekülnek, ám főhőseink esetében ez nem megy olyan könnyen. Mivel nem csak magukon, hanem betegsége miatt egy speciális, világtól elzárt burokban élő lányukon is segíteniük kell, miközben az idő egyre fogy.

A nevetni vágyóknak is érdemes lesz jegyet váltaniuk. A Neil Gaiman írásából született Így csajozz egy földönkívülivelben a fajunkat megfigyelő Zan előbb a szerelmet és a punk-szcénát ismeri meg, aztán választania kell a vágyai, illetve az övéihez való visszatérés között.

A Melissa McCarthy nevével fémjelzett A partiállatban ezzel szemben nem egy kialakuló, hanem egy felbomlott kapcsolat fogja elindítani a bonyodalmakat. A színésznő által megformált Deanna Miles ugyanis válását követően újra beiratkozik az egyetemre, hogy gátlástalan bulizással feledje bánatát – anyja viselkedésén nem kicsit megrökönyödő lánya döbbenetére.

Könnyedén megeshet, hogy kedvünk támad majd borzongni egy kicsit. Szerencsére, három thriller közül lesz módunk választani. A valós eseményeket feldolgozó 7 vérfagyasztó nap az 1976-os Entebbe-repülőtéri túszmentést fogja bemutatni, mely során az izraeli kommandósok az esélyekkel dacolva sikeresen visszafoglaltak egy, terroristák által eltérített gépet.

A német–olasz koprodukcióban készült Három hegycsúcsban a pszichológiai játszmák kapják majd a főszerepet. Hiszen a férjét két éve elhagyó Lea, nyolcéves fia és az új kedvese között távolról sem felhőtlen a viszony.

A misztikus elemekkel átszőtt Szicíliai kísértettörténet is borzongató alaphelyzettel fog minket a székünkhöz szegezni. A tizenkét éves Lunának eltűnt szerelme, Giuseppe keresése közben a mindent behálózó maffia mellett szellemekkel is meggyűlik a baja.

Felsorolásunkat a Kutyaszorítóban zárja. Quentin Tarantino egy balul elsült rablás körül forgó gengszterfilmjének digitálisan felújított változatát a szinkronos verzióra vágyók a Corvin moziban tekinthetik majd meg, míg a feliratos variánst a Művészben fogják tudni megnézni a nosztalgiázni, vagy pótolni akarók.

A heti mozipremier-kínálat az alábbi:

  • 7 vérfagyasztó nap
  • A partiállat
  • Egy lélegzetnyire
  • Három hegycsúcs
  • Így csajozz egy földönkívülivel
  • Kutyaszorítóban
  • Szicíliai kísértettörténet

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward