Shop menü

HETI INGYENES – SPLINTER CELL, EVIL DEAD ÉS DARK DEITY

Török Roland
Török Roland
Heti ingyenes – Splinter Cell, Evil Dead és Dark Deity

Rátévedtünk a Black Friday hetekre, ha sikerül valami új gamer kiegészítőt vásárolni magunknak, akkor pedig ki is próbálhatjuk azt. Ha nem elég nekünk a most érkezett Call of Duty Warzone 2.0, vagy az előző hónapban ingyenessé vált Overwatch 2, akkor itt van pár cím, amit örökre* magunkénak tudhatunk. 

A Tom Clancy’s Splinter Cell sorozatot nagyon lassan és nehezen éleszti újra a Ubisoft. Bár készül a klasszikus SC élmény, nincs is jobb, mint nosztalgiázni az eredeti 2003-as résszel. Ha pedig eddig kimaradt a Splinter Cell, akkor nincs garancia arra, hogy ez az ősrégi cím tetszeni fog, de egy próbát azért megérhet az elindítása. 

Az RTX kártyákat izzasztó Dark Deity egy Fire Emblem szerű játék, ami rajzokkal és pixelgrafikákkal hozza el a taktikai stratégiai játékok egy remek stílusát.  

A hét talán legnagyobb címe az Evil Dead The Game, ami az Evil Dead franchise-ba viszi el az embert. Ez a kooperációs és PVP elemeket is tartalmazó cím szerencsére egyedül is élvezhető. A játék egészen jó értékeléseket kapott, így a műfaj kedvelői nem fognak csalódni benne. 

*az örökre csak addig érvényes, amíg a nagy mindent uraló cégek úgy nem döntenek, hogy mégsem a tied örökre.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére