Hazard Ops - Ingyen kipróbálható a Gears of War beütésű lövölde

Szeretsz zombikat, szörnyeket, mutánsokat, robotokat, múmiákat, démonokat és egyéb lényeket hidegre tenni? Ez a Te játékod!

Hazard Ops - Ingyen kipróbálható a Gears of War beütésű lövölde

A Hazard Ops című lövölde fejlesztőinek jócskán elgurulhatott a gyógyszere, játékukba ugyanis szinte mindenféle fajtájú és szagú ellenfelet megpróbáltak belepasszírozni, amit csak elképzelhetünk (illetve elképzelni sem tudnánk) egy esetleges apokalipszis során: zombik, szörnyek, robotok, mutánsok, múmiák, idegenek, démonok, spontán robbanó zombi kutyák (!), még nagyobb robotok, rakétával felszerelt dinoszauruszok és szellemek támadnak ránk és csapattársainkra ebben a Gears of War-ra hajazó külsőnézetes, fedezékhasználós mókában.

Egy ilyen beteg alapkoncepció mellé már történetre sincs szükségünk ahhoz, hogy ki akarjuk próbálni, de egy pár sorosban azért tájékoztattak minket a készítők, miről is van szó: a 21. század hajnalán rémálmaink sötét figurái megelevenednek és pusztításba kezdenek az egész világon. Az ICF (International Coalition Forces) nevű szervezet pedig felbérel minket, hogy megállítsuk a rosszakat. Nincs túlbonyolítva a dolog, de nem is ez a lényeg, hanem maga a játékmenet. Összesen nyolc (Survival, Massive Survival, Assault, Massive Assault, Extermination OPS, Assault OPS, Elimination, Team Deathmatch) játékmódban tehetjük próbára képességeinket más hús-vér játékosok oldalán, illetve ellen. No de nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a saját szemetekkel, miről van szó:

És hogy miért pont most adunk hírt erről az őrületes játékról? Azért, mert rengeteg ingyenes zárt béta kulcsot osztottak ki a készítők, úgyhogy szólunk, hogy Ti se maradjatok ki a jóból. A legegyszerűbb, ha ellátogattok erre az oldalra, beírjátok a captcha-kódot, majd e-mail címeteket, nem sokkal később pedig a fiókotokban landol egy levél, amiben csak rá kell kattannotok az érvényesítő linkre. Miután ez is megvolt, már meg is van a béta kódotok, amit a Hazard Ops oldalára való regisztráció után aktiválhattok. Végül le kell töltenetek a klienst, aztán csak belépni a játékba, és játszani - nálam minden működött elsőre. Ha sikerült, bátran osszátok meg velünk tapasztalataitokat!

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward