Háttérkép-kampánnyal fáraszt a Google

A google.hu látogatói ma igencsak meglepődhettek, ugyanis a jól megszokott, letisztult és egyszerű keresőoldal helyett egy háttérképekkel tarkított szolgáltatás fogadta őket, ami attól függetlenül, hogy kérjük-e vagy sem, mindenképpen jár nekünk, mivel a szolgáltatás egyelőre kikapcsolhatatlan.

Háttérkép-kampánnyal fáraszt a Google

A google.hu látogatói ma igencsak meglepődhettek, ugyanis a jól megszokott, letisztult és egyszerű keresőoldal helyett egy háttérképekkel tarkított szolgáltatás fogadta őket, ami attól függetlenül, hogy kérjük-e vagy sem, mindenképpen jár nekünk, mivel a szolgáltatás ma kikapcsolhatatlan.

A google.com kivételével az összes helyi lokalizációval rendelkező Google weblapon találkozhatunk hátterekkel, ami a nemrégiben felröppent hírek szerint csak egy napig lesz kikapcsolhatatlan. Ezzel az akcióval a cég illetékesei a háttérválasztás lehetőségét kívánják népszerűsíteni, ez a lehetőség ugyanis régóta ott van a beállítások között, de a jelek szerint nem élnek vele elegen, azért van szükség erre az agresszív, minden különösebb hírverés nélkül érkező kampányra.

A kezdőlapon a bal alsó sarokban lévő hivatkozásra kattintva módosíthatjuk a jelenlegi háttérképet, de a kikapcsolásra nincs lehetőség. Trükközhetünk azzal, hogy fehér háttérképet állítunk be, de ahogy legközelebb meglátogatjuk az oldalt, a fehér háttér helyett ismét a „kéretlen” háttérképek fogadnak majd minket. A Google illetékesei hivatalos közlemény keretein belül nem reagáltak az eseményre, de mint írtuk, holnap elvileg már ugyanolyan lesz az oldal mint eddig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward