Hatékony laptop védelem Kensington-módra

A Kensington szakemberei egy meglehetősen furcsa laptop-védelmi eszközt készítettek, amely stílusosan a Kensington Laptop Locking Station nevet viseli. A gyártó kínálatában már régóta találunk különböző termékeket, amelyek segítenek asztali- és hordozható konfigurációink védelmében, vagy legalábbis megnehezítik a tolvajok dolgát, ha már egyszer pont a mi tulajdonunkat szemelték ki. A kereskedelmi forgalomban kapható noteszgépek és hordozható konfigurációk jelentős részénél találunk Kensington portot, amelybe ötletes védelmi eszköz csatlakoztatható a notebook vagy egyéb készülék védelmének érdekében. Ilyen termékeket itt találhatunk.

Hatékony laptop védelem Kensington-módra

A Kensington szakemberei egy meglehetősen furcsa laptop-védelmi eszközt készítettek, amely stílusosan a Kensington Laptop Locking Station nevet viseli. A gyártó kínálatában már régóta vannak különböző termékekek, amelyek segítenek asztali- és hordozható konfigurációink védelmében, megnehezítik a tolvajok dolgát, ha már egyszer pont a mi tulajdonunkat szemelték ki. A kereskedelmi forgalomban kapható noteszgépek és hordozható konfigurációk jelentős részénél találunk például Kensington zárat.

De mi a helyzet, ha ezt nem találjuk elegendőnek, vagy ha noteszgépünkön egyszerűen nincs Kensington zár, de mégis szeretnénk biztonságban tudni a készüléket? Ebben az esetben érdemes néhány pillantást vetni a bevezetőben már említett laptop Locking Station-re. A szerkezet 13,3 hüvelykes és 17 hüvelykes közötti képátlóval rendelkező notebookokhoz alkalmazható és teljes egészében acél vázzal rendelkezik, amely a gyártó közleménye szerint ellenáll a vágásnak, fúrásnek és egyéb fizikai behatásoknak. Persze bizonyos mértékig, hiszen, ha valamit el akarnak lopni, azt el is fogják, de ez megint más kérdés.

 

A terméket asztalunkra rögzíthetjük a mellékelt csavarok segítségével, ám ehhez az asztalon négy furatot kell készíteni, ami sokaknál kizáró ok lehet. Nekik készült egy kiegészítő, amellyel megmenekülhetünk a fúrástól. A Tether Kit – ami egyébként 29,99 dollárba kerül – egy acéllap, ami műanyag bevonattal büszkélkedik, erre felcsavarozhatjuk a Locking Station-t. A Tether Kit-hez kapunk egy gumi bevonattal ellátott acélsodronyt is, amivel rögzíthetjük a noteszgépet egy biztosnak vélt tárgyhoz, mondjuk az asztal lábához – persze csak ha az megfelelő kiképzéssel bír – ahogy az a fenti videón is látszik.

A szerkezet a pitiáner tolvajok ellen minden bizonnyal hatékony védelmet nyújt és a biztonságérzetünket is növeli valamelyest. A Kensington Locking Station szállítása már megkezdődött, a termék ajánlott végfelhasználói ára 79,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward