Hatalmas frissítést kapott a Dota 2

Akkorát, hogy sokan rögtön Dota 3-nak hívják...

Hatalmas frissítést kapott a Dota 2

Megérkezett a Dota 2-höz az Outlanders Update, vagy kevésbé hangzatos nevén a 7.23-as patch, ami olyan komoly változtatásokat hoz, hogy a játékosok és a profi csapatok szerint is inkább át kéne nevezni a játékot Dota 3-ra.

A frissítéssel bekerült az augusztusban bemutatott két új hős, a Void Spirit és Beatrix Snapfire, a hősök maximum szintlimitje pedig 30-ra emelkedett. 30-as szinten unlockolódik a teljes talent fa, azonban 25-ös szint fölött a respawn idő már nem emelkedik.

Talán ennél is fontosabb, hogy a pályát alaposan átalakították, és eltűntek az oldalsó boltok (a titkos boltok megmaradtak). Az oldalsó boltok helyére egy új épület, az Outpost került, amin 6 másodpercig kell klikkelnünk, hogy elfoglaljuk (ha többen vagyunk, akkor ez az idő csökken), és onnantól kezdve XP bónuszt kapunk (azonnalit és 5 perces időintervallumokban újra), és láthatóvá válik az épület környéke. A játék első 10 percében ezeket még nem lehet elfoglalni, szóval érdemes így tervezni.

A neutralok újfajta egyedi itemeket dobhatnak, amiket megoszthatunk a csapattársainkkal, de eladni nem lehet őket. Összesen 5 tiernyi holmi eshet egy mérkőzés alatt, és minden tier felezi az esélyét, hogy a következő tier holmija essen. Tehát a Tier 1-es cuccra 10% esélyünk van az 5-15 perces időablakban, és ha esik egy cucc nekünk, akkor a Tier 2-es holmira már csak 5% esélyünk lesz és így tovább. Összesen 62 egyedi neutral item került be a játékba, és ezek közül egy fajtából minden csapatnak csak egy-egy eshet a meccs alatt.

Szintén fontos változtatás, hogy mostantól mindenki rögtön kap egy saját couriert, amelyik a hőssel együtt lép szinteket és kap új képességeket. A frissítéstől kezdve az Observer Wardok nem kerülnek aranyba, az Observer Wardok elpusztításából származó arany automatikusan ahhoz a játékoshoz kerül, akinél a true sight van, és mindenki kapásból három TP tekerccsel kezd, 

De ezen kívül is rengeteg változtatás lépett életbe a Dota 2 életében, így érdemes ezekkel kapcsolatban átböngészni a hivatalos oldalt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap