Hatalmas és extravagáns az Aerocool új PC háza

Az Aerocool hatalmas, extravagáns kinézettel érkező számítógépháza a gamereket veszi célba, és rögtön kétféle változatban is elérhető.

Hatalmas és extravagáns az Aerocool új PC háza

A GT sorozatot erősítő GT-S Super-Tower kétféle színösszeállításban kerül az üzletek polcaira: az egyik kívül fekete, belül piros, míg a másik kívül fehér, belül kék festést alkalmaz. Természetesen a LED-es rendszerhűtő ventilátor világításának színe is passzol az adott ház belső dizájnjához.

Színtől függetlenül mindkét kiadás ugyanazt az extravagáns, megosztó dizájnt alkalmazza. A termékek oldalablakkal érkeznek, és a tetejükön mindkét esetben stílusos szellőzőket találunk, amik különlegessé teszik a termék megjelenését.

A 255 milliméter széles, 640 milliméter magas és 560 milliméter mély GT-S Super-Tower belsejében FLEX ATX, Micro ATX, ATX, MINI ATX, SSI CEB, SSI EEB (EATX), illetve XL-ATX formátumú alaplapok kaphatnak helyet. Természetesen az alaplaptálca tartalmazza a szokásos szerelőablakot, de a kábelmenedzsmentet segítő kivágások sem hiányoznak róla. Az új számítógépház 1,2 milliméter vastag SECC acélvázra épül, így meglehetősen masszív.

A ház 5 darab 5,25 colos meghajtót fogad, 3,5 colos vagy 2,5 colos meghajtókból pedig hét fér el benne. A bővítőhelyek természetesen szerszámmentes szerelhetőséget biztosítanak. A ház hátulján 10 darab PCI bővítőhely sorakozik, ezek szellőzővel ellátott takarólemezeket kaptak. A ház hátuljáról a folyadékhűtő rendszerek csöveit fogadó gumírozott furatok sem hiányoznak - utóbbiakból szám szerint négyet kapunk.

A videokártyák 33,3 centiméternyi, a processzorhűtők pedig 18,5 centiméternyi hellyel gazdálkodhatnak. A tápegység ezúttal is a ház hátulján, alul kapott helyet, természetesen egy szűrővel ellátott szellőző felett.

A megfelelő szellőzésről gyárilag három darab rendszerhűtő ventilátor gondoskodik. Egy 200 milliméteres átmérőjű példány a ház elején, egy másik pedig a ház tetején lapul. A légkeverők 750-es percenkénti fordulatszámmal pörögnek, így 90,25 CFM levegőmennyiség megmozgatására képesek, méghozzá 27,6 dB(A) zajszint mellett. Rajtuk kívül egy 140 milliméteres átmérőjű hátlapi ventilátor is a kínálat részét képezi, ami 1200-as percenkénti fordulatszámon pörög. Ez a légkeverő 49,1 CFM levegőmennyiség megmozgatására képes, zajszintje pedig 24, 2 dB(A). A szellőzés hatásfoka persze javítható, ugyanis az új számítógépház összesen hét rendszerhűtő ventilátor alkalmazására ad lehetőséget. Jó hír, hogy a beépített ventilátorok, illetve az utólag beépítésre kerülő légkeverők a rendelkezésre álló fordulatszám-szabályzóhoz kapcsolhatóak, így az aktuális üzemi fordulatszám - és így a zajszint is - hatékonyan módosítható.

A fordulatszám-szabályzó gombjai a tetőlapi panel bal oldalán sorakoznak. A tetőlapon rajtuk kívül néhány hasznos csatlakozó is jelen van: találunk itt két USB 3.0-s portot, két USB 2.0-s portot, valamint egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet is.

Az Aerocool futurisztikus dizájnnal büszkélkedő GT-S számítógépháza már elérhető kereskedelmi forgalomban. A GT-S Black Edition 114,9 euróba, a GT-S White Edition pedig 119,9 euróba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward