Háromféle játékstílus a Watch Dogs 2-ben

Három alapvető stílusban teljesíthetjük majd a küldetéseket.

Háromféle játékstílus a Watch Dogs 2-ben

A Ubisoft célja a kezdetektől fogva az volt a Watch Dogs 2-vel, hogy több lehetőséget adjon a játékos kezébe, és az egyes küldetéseket nagyobb szabadsággal tudjuk végrehajtani. Ennek megfelelően a készítők háromféle alapvető játékstílust határoztak meg, melyek közül vélhetően mindenki megtalálja majd a kedvére valót.

Az Aggressor a nevének megfelelően rárúgja ellenfeleire az ajtót és rommá lő mindenkit, míg a Ghost inkább igyekszik úgy teljesíteni a küldetéseket, hogy senki ne lássa vagy hallja meg. A harmadik pedig a Trickster, ami talán a legközelebb áll a játék alapvető szellemiségéhez: ő a különböző technológiai eszközökkel igyekszik minél nagyobb káoszt okozni.

Az egyelőre nem tiszta, hogy ezeket a játékstílusokat szabadon keverhetjük-e, vagy inkább a karakterfejlesztésnél leadott választásaink határozzák majd meg, hogy melyikkel lehetünk hatékonyabbak.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-re, PC-re pedig a nemrég bejelentett két hetes csúszás következtében november 29-én érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward