Három olcsó PC házzal rukkolt elő a Spire

A Lugen sorozat tagjait egyszerű felépítés és pénztárcabarát árcédula jellemzi.

Három olcsó PC házzal rukkolt elő a Spire

A holland Spire három új számítógépházat mutatott be, amelyek mindhárman a Lugen sorozatot erősítik. A termékek a Lugen 1601, Lugen 1602 és Lugen 1603 típusjelzést viselik, formátumukat tekintve pedig mindannyian közepes toronyháznak minősülnek. Az újdonságok 460 milliméter magasak, 222 milliméter szélesek és 460 milliméter mélyek, tömegük pedig egyenként 3 kilogramm. A friss számítógépházak 0,35 milliméter vastag SGCC acél és némi ABS műanyag felhasználásával készültek.

Lugen 1601

Lugen 1602

Lugen 1603

A kifejezetten pénztárcabarát árcédulával érkező újdonságok egyforma alapokra építkeznek, különbséget gyakorlatilag csak előlapi dizájn és 5,25 colos külső bővítőhelyek tekintetében találhatunk közöttük. A 1601-es modell kettő, a 1602-es és 1603-as modellek pedig három darab 5,25 colos külső bővítőhelyet kínálnak, belsejükben pedig egyformán 4 darab 3,5 colos adattároló fér el. Az eltérő előlapi paneleket az fenti fotókon lehet megcsodálni.

A Lugen sorozat tagjai micro ATX vagy ATX formátumú alaplapot fogadnak, alaplaptálcájuk pedig szerelőablakot is kapott, sőt, a kábelek hatékony elvezetését segítő kivágások sem hiányoznak róla.

A tápegység a ház hátulján, felül kapott helyet, PCI bővítőhelyekből pedig összesen hét darab jár. A hátlapról ezúttal sajnos hiányoznak a szokásos furatok, amelyek a hőleadó radiátor csöveinek kivezetését segítik, de ez nem is meglepő, hiszen a célcsoport aligha gondolkodik majd folyadékhűtő rendszer beszerelésén.

A friss számítógépházak összesen három ventilátort fogadnak, de egyik sem alaptartozék: a ház oldalán kettő, a hát hátulján pedig egy darab 120 milliméteres légkeverő számára van hely.

Lugen 1601
Lugen 1601

Lugen 1602 és 1603

Az előlapi portok mindhárom modellnél máshol helyezkednek el, de a kínálatban mindig ugyanazt találjuk: két USB 2.0-s portot, egy mikrofon bemenetet és egy fejhallgató kimenetet.

A két év garanciával érkező Spire Lugano számítógépházak modelltől függetlenül mindannyian 21,95 euróba kerülnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward