Három indie játékot ad ki a Bandai Namco

Lehet még egyáltalán indie-nek hívni, ha egy nagy kiadótól jön? Akárhogy is, a Bandai Namco elindult egy irányba...

Három indie játékot ad ki a Bandai Namco

A Bandai Namco is felugrott arra a vonatra, amin láthatóan elég sokan utaznak manapság: a kiadó kisebb indie címektől reméli a kevés befektetés - nagy haszon varázslatos kombinációját. Kezdetnek az alábbi három játékról van szó, mindegyik még idén érkezik.

A GoD Factory: Wingmen a Nine Dots Studios gyermeke, és egy gyors ütemű, kőkemény űrharcos játékot tisztelhetünk benne, ahol kétszer négyes csapatokba tömörülve kell megsemmisítenünk az ellenfél anyahajóját. Menet közben krediteket gyűjtünk, fejlesztjük a hajónk fegyverzetét és páncélzatát. Mindezt pedig PC, Mac és Linux platformokon.

A második cím a Platformines a Magiko Soft. fejlesztésében. A játék grafikája a 16 bites korszakot idézi, és keverednek benne az RPG valamint a shooter elemek. A játék természetesen a mostanában ismét hódító retro-vonalon igyekszik sikereket elérni. A Platforminesban gyakorlatilag véletlenszerűen generált pályákat deríthetünk fel, melyek tele vannak csapdákkal és ellenfelekkel, meg persze kincsekkel. Főhősünk kezébe új fegyvereket adhatunk, és mindenféle felszerelést aggathatunk rá. A megjelenés Steamen várható március 18-án.

Végül pedig itt van nekünk a Beware Planet Earth!, a Lightmare Studios fejlesztésében, ami gyakorlatilag egy kicsit megbolondított tower defense-játék, Steamre és iOS-re. Feladatunk, hogy a megvédjük a marsi űrhajókat a tehenektől. A játék érdekessége, hogy már két éve megjelent PC-n, most azonban egy felújított, kiegészített verzió érkezik, mely ihletet merít a Valve néhány játékából.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward