Hamarosan jön az Europa Universalis III: Complete

A Paradox Interactive végre felfedte a nagy stratégiai játék kollekció az Europa Universalis III: Complete megjelenésének dátumát.

Hamarosan jön az Europa Universalis III: Complete

A Paradox Interactive végre felfedte a nagy stratégiai játék kollekció az Europa Universalis III: Complete megjelenésének dátumát. Észak-Amerikába október 14.-ére várható, míg az európai boltok polcain 17.-én jelenik majd meg.

A csomagban benne lesz a többszörös díjnyertes Europa Universalis III Enhanced valamint a kiegészítői, a Napoleon's Ambition és az In Nomine.

Az Europa Universaliban elmélyedhetünk a kereskedelem, hadviselés és diplomácia rejtelmeiben, és a területek felfedezésében. Rengeteg misszió van, számos döntést kell hoznunk, vezetnünk az országunkat és ez által újraírhatjuk történelmét.

A Napoleon's Ambition átvezet minket a Francia Forradalmon át a Napóleoni korba. Az In Nomine pedig 1399 októberében nyit IV. Henrik angol király koronázásával. 50 év történelmén vezet át a kiegészítő, csak hogy néhány dolgot említsünk akkoriból: Bizánci birodalom, Timur Lenk(avagy Sánta Timur mongol fejedelem), a 100 éves háború...

Aki tehát szereti a történelmet és/vagy a stratégiát, az jó néhány órányi kellemes időtöltéshez juthat az Europa Universalis III: complete csomag beszerzésével.

A játékról bővebben a www.europauniversalis3.com -on olvashatnak az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward