Hamarosan elsötétülhet a Messenger

Hamarosan elsötétülhet a Messenger

A Facebook már élesben teszteli a Messenger csevegő alkalmazás integrált sötét módját. A felhasználók nagyon sok applikációnál szerették volna már elérni, hogy legyen sötét grafikus felület is, és az elmúlt hónapokban egyre több programnál hallani ilyen fejlesztésről, ami üdvözölendő. Talán már nem kell rá sokat várni, és a világ egyik legnagyobb felhasználói táborával rendelkezők kommunikációs szolgáltatás is bővül ilyennel.

A közösségi oldal szakemberei már egy ideje dolgoznak a sötét mód bevezetésén a Messengerben, és a jelek szerint jól halad a fejlesztése ennek a sokak által várt lehetőségnek, hiszen egy friss beszámoló szerint már vannak olyan területek, ahol az egyszerű felhasználók bevonásával teszteli ezt vállalat. Persze mivel még nincs készen a funkció, így lehetnek benne problémák, részben ezeknek a felderítésére szolgál a publikus tesztelés, és persze a nagyobb volumenű visszajelzések gyűjtésére.

Galéria megnyitása

A sötét mód bekapcsolásához be kell lépni a beállításokba, ehhez pedig meg kell érintenie a fiók tulajdonosának a saját profilképét a nyitólapon. A profillal kapcsolatos szekció alatti beállítások részen kell majd keresni a sötét módot, egy egyszerű kapcsolója van ennek, amit egyetlen érintéssel lehet virtuálisan átbillenteni, és máris „lekapcsolja a villanyt” a Messengerben. Az alábbi képernyőmentések egyértelműen tükrözik, hogy a sötét mód itt tényleg olyannyira sötét, hogy szinte teljesen feketébe megy át az applikáció egész alapja, a szövegek pedig kellő kontrasztossággal fognak megjelenni. Csak néhány grafikus elem marad szürke, de azok is sötétebb szürkére váltanak, mint normál esetben.

Galéria megnyitása

A sötét móddal kellemesebb lesz használni este a csevegő alkalmazást, de nem ez az egyetlen előnye ennek, hanem az üzemidőre is jó hatással lehet az újítás. Az OLED technológiás megjelenítővel szerelt eszközök esetében egészen jelentősen redukálódhat az energiafelhasználás a fekete területeknek köszönhetően, szóval ezt olyankor is érdemes lesz elővenni, ha merülőben van az adott mobil, hiszen így valamivel tovább húzhatja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap