Hamarosan előrendelhető lesz a Homeworld Remastered

HD helyett Remastered lett a gyűjteményes kiadás új neve, hogy tükrözze a munka nagyságát.

Hamarosan előrendelhető lesz a Homeworld Remastered

Az eredetileg Homeworld HD névre keresztelt valós idejű sci-fi stratégiai játékgyűjtemény új neve Homeworld Remastered lett. Chris Faylor, a Gearbox Software marketing menedzsere a cég blogján magyarázta el ennek okát: "Régebben Homeworld HD-nak hívtuk, de ahogy haladtunk a fejlesztéssel, nyilvánvalóvá vált, hogy a cím nem tükrözi, mekkora munka van mögötte. Többről van ugyanis szó, mint egy újrakiadás, vagy a textúrák megnövelése; a rajongóktól, a modok készítőitől és a széria veteránjaitól kapott visszajelzések alapján az eredmény a játék majdnem minden részének újraalkotása a Classic verziók alapján."

A Gearbox elindította a HomeworldRemastered.com oldalt, ahol bemutatják az új kiadást, és szavazni lehet arról, hogy milyen és mekkora méretű szobor járjon a gyűjtői kiadáshoz.

A Homerworld a THQ bezárása után került a Gearboxhoz, a szériát eredetileg a Dawn of War és a Company of Heroes fejlesztője, a Relic Entertainment készítette. A Homeworld Remastered Collection a Homeworld és a Homeworld 2 modern verziója lesz nagy felbontású textúrákkal és modellekkel, új grafikai effektekkel. A zenét és az átvezető filmeket az eredeti alkotók készítették el újra az eredeti forrásanyagok felhasználásával. A két játék multiplayer módját egyetlen centralizált módba kombinálták. A gyűjteményből természetesen nem maradhatott ki az eredeti Homeworld Classic és a Homeworld 2 Classic sem, olyan formában, melyek futnak a mai operációs rendszereken.

A Homeworld Remastered Collection PC-re fog megjelenni és a Gearbox szerint már nem kell sokat várni, hogy előrendelhető legyen.

Galéria megnyitása
Ez még csak terv

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap