Hamarosan a boltokban a Mio C720t

Hamarosan a boltokban a Mio C720t

A Mio neve a GPS-es navigációs rendszerek piacán már ismerősen cseng, a gyártó számos készülékkel van jelen a piacon, amelyek jól felszereltek, emellett még dizájnban sincs szégyenkeznivalójuk. A vállalat most egy új terméket jelentett be, amely a Mio C720t típusjelzést viseli. Az újdonság néhány új funkcióval áll a felhasználók rendelkezésére a Mio-tól már megszokott minőségben.

A C720t 2 Megapixeles kamerával rendelkezik, amelynek segítségével egy új funkciót használhatunk: a fényképezéskor lehetőség van a helyszín koordinátáinak elmentésére, így később gond nélkül visszatalálunk a lefényképezett helyre, ez sok szempontból hasznos funkció. A készülék 4,3 hüvelykes széles kijelzővel van felvértezve, valamint rendelkezik a TMC (Treffic Message Control) funkció támogatásával is. A készülék Bluetooth támogatásának köszönhetően telefonos kihangosítóként is működik az autóban, valamint híváskezdeményezésre is alkalmas. Az új Mio rendelkezik multimédiás funkciókkal, tehát segítségével lehetőségünk van képek nézegetésére vagy zene hallgatására egyaránt. A Mio C720t SD/MMC memóriakártyák kezelésére képes, a készülék akkumulátora négy és fél órás üzemidőt kínál. A Mio C720t 19,9 mm x 126 mm x 81 mm-es méretekkel rendelkezik, az egység súlya 190 gramm.

A C720t hamarosan kapható lesz a boltokban, a készülék várhatóan  599 dollár (kb. 110.000 forint) körüli áron kerül majd forgalomba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward