Hakuna matata - Heti mozipremierek

Újra átélhetjük Szimba kalandjait, Luc Besson ismét az egyik kedvenc témájához nyúl és más érdekességekből sem lesz hiány!

Hakuna matata - Heti mozipremierek

Az 1994-es Az oroszlánkirály megkülönböztetett helyet foglal el a Disney remekművei között, így nem csoda, hogy a legmodernebb technikával készült remake-et milliók várják. Csütörtökön végre mindenki a saját szemével győződhet majd meg arról, hogy hogyan is sikerült a Szimba kalandjait újramesélő kasszasiker-várományos.

Az Annának hála, Luc Besson munkásságának kedvelői sem fognak unatkozni. A veterán francia direktor legújabb művében régi, jól bevált receptjéhez nyúl: újra egy, a fegyverekkel profin bánó nő áll az akcióorgia középpontjában.

Ha inkább egy dokumentumfilmhez lenne kedvünk, akkor okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk a Senki többetre. Ez ugyanis azt az igen érdekes kérdést járja körül, hogy milyen hatása és szerepe lehet a művészetnek anyagias-haszonelvű korunkban.

A líraibb témákat preferálókat a Yao utazása igyekszik majd becsalogatni a mozikba. Philippe Godeau drámájában egy népszerű színész segít tizenéves rajongójának abban, hogy békében hazajusson, és eközben együtt fedezik fel a barátság, illetve Szenegál szépségeit.

A sokáig rövidfilmekben utazó Ari Aster első egész estés alkotása, az Örökség teljes joggal nyerte el a borzongni vágyók tetszését. Remélhetőleg a Fehér éjszakákra sem lesz panasz. A sajátos hangulatú horrorban egy ősi, bizarr pogány rituálé keseríti meg a főszereplők életét.

Felsorolásunkat a Nicky Larson – Ölni vagy kölni? zárja. Philippe Lacheau vígjátékában a szebbik nemért élő-haló címszereplő egy rendkívüli, az összes afrodiziákumon túltevő hatású parfümkülönlegesség nyomába ered.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Július 18.

  • Az oroszlánkirály
  • Anna
  • Senki többet
  • Yao utazása
  • Fehér éjszakák
  • Nicky Larson – Ölni vagy kölni?

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap