Háború és béke – Heti mozipremierek

Dokumentumfilm, dráma és rajzfilmek: bővebb-változatosabb kínálatot nem is kívánhatnánk!

Háború és béke – Heti mozipremierek

Ha jó egy év késéssel is, de immár nálunk is megtekinthető lesz a mozikban Peter Jackson az első világégéssel foglalkozó dokumentumfilmje, az Akik nem öregszenek meg. Ez korabeli elvételek felújított változataival és a túlélő katonák visszaemlékezéseivel igyekszik pontosabb képet adni a maga idejében Nagy Háborúként emlegetett konfliktusról.

Joon-ho Bong munkásságának kedvelői is örülhetnek, hiszen a héten végre nálunk is vetítik majd az Élősködőket. A Kim család tagjai a napról napra tengődő semmirekellők közé tartoznak. Azonban egy nap egy nagy lehetőség hullik az ölükbe, mert módjuk nyílik arra, hogy a dúsgazdag Park família szolgálatába álljanak.

A romantikus kalandfilmeket preferálóknak okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetniük a Léghajósokra. A megtörtént események ihlette, viszont a tényeket kissé lazán kezelő alkotás ugyanis a pályája során számos rekordot felállító meteorológusnak, James Glaisher előtt tiszteleg.

Az animációs filmek rajongói két mű közül választhatnak majd. A Sarkvidéki akcióban Fürge, a pöttöm termetét gyorsan forgó agyával kompenzáló sarkvidéki róka és barátai összefognak, hogy megakadályozzák egy, az örök fagy birodalmának felolvasztásán ügyködő rozmár mesterkedéseit.

Míg a Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasában egy elszánt lovacska akar bejutni a messze földön híres szánhúzó rénszarvasok közé.

A különlegességre vágyókat a Tel Avivban minden megtörténhet fogja megcélozni. Sameh Zoabi sajátos hangvételű dramedy-je a kenyerét egy izraeli sorozat forgatókönyvírójaként kereső, palesztin Szalam hányattatásaira fókuszál.

Felsorolásunkat a Seveled zárja. A filmkritikusként dolgozó Gergő megpróbál nagybeteg édesanyja kedvében járni, ezért meggyőzi szomszédját, az öt hónapos terhes ex-sztriptíztáncosnőt, Sacit arról, hogy hazudja azt, hogy a gyermek az övé. Csakhogy a haldokló nőnek erőt ad a régen várt unoka, és mintegy varázsütésre felépül, így fia arra kényszerül, hogy kerül amibe kerül, de folytassa a színjátékot.

A heti mozipremierek az alábbiak:

December 5.

  • Akik már nem öregszenek meg
  • Élősködők
  • Léghajósok
  • Sarkvidéki akció
  • Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa
  • Tel Avivban minden megtörténhet
  • Seveled

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap