Gyorsan terjed az iOS 12

Gyorsan terjed az iOS 12

Az Apple szeptember 17-én indította hódító útjára az iOS 12 operációs rendszert, és bár sokan vannak, akik még egyelőre kivárnak a frissítéssel, az eddigi visszajelzések szerint nagyon jól sikerült az újdonság. Ennek köszönhetően pedig szinte megállíthatatlan sebességgel terjed a felhasználók körében.

A Mixpanel legfrissebb beszámolója szerint az iOS 12 nagyon komoly tempót diktálva lőtt ki, és az iOS 11 máris kevesebb aktív eszközön van jelen világszerte. A statisztika szerint az iOS-t futtató masináknak már „csak” a 41 százalékán van az iOS 11 (ami persze még így is borzasztóan sok eszközt jelent), és 51 százalékon áll az iOS 12. A maradék közel 7 százaléknyi készüléken pedig a régebbi operációs rendszerek valamelyike – jellemzően az iOS 10 – fut.

Galéria megnyitása

Az Apple-nél mindig is gyorsan ment az új iOS-ekre való átállás, ebben a dologban vitathatatlanul jobb az Androidnál. Ráadásul az iOS 11 egyébként elég sok problémával küzdött, így most talán még a korábbiaknál is lelkesebbek lehettek az emberek a frissítés telepítését tekintve. Az iOS 12 esetében az Apple a stabilitás és a teljesítmény növelésére feküdt rá, és egyelőre úgy fest, hogy ezek teszik igazán vonzóvá a felhasználók szemében, nem pedig az olyan újdonságok, mint a Képernyőidő, az ARKit 2 a Mérés alkalmazással, a Siri-hangparancsok, az új lehetőségeket nyújtó Fotók app vagy éppen a Memoji.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap