GW2 biztonsági problémák, szerverterheltség

Kedden elindult az óriási hype-pal bevezetett Guild Wars 2, talán nem is akkora csoda, hogy szinte azonnal rámásztak a biztonsági rendszerükre... 

GW2 biztonsági problémák, szerverterheltség

Kedden elindult az óriási hype-pal bevezetett Guild Wars 2, talán nem is akkora csoda, hogy szinte azonnal rámásztak a biztonsági rendszerükre is az ügyeskedők (annak ellenére, hogy a játék nem is havidíjas). A baj az, hogy nem voltak teljesen sikertelenek. Az ArenaNet társalapító Mike O'Brien részletekbe menően kitárgyalta a kérdést a Redditel.

"Úgy hisszük, hogy a hackerek e-mail adatbázisokat használnak, a jelszavakat pedig más játékokból és weblapokról szedték össze, illetve már megjelenés előtt terjesztett trójai vírusokkal. Így párosították össze a Guild Wars 2 accountokat jelszavakkal és törték fel őket."

O'Brien megerősítette, hogy a jelszóváltoztatást átmenetileg felfüggesztették és kiküldtek egy újabb hullám email autentikációs üzenetet (a mai naptól).

 Ami pedig a túlcsordult szerverek problémáját illeti... "Ez olyan problémákat vet fel, mint csapattagok nem jelennek meg a térképen, illetve nem maradnak ugyanazokon a leterhelt szervereken, mikor átmennek egy másik térképre a játékban. Ilyenek főleg csúcsidőben történnek. Már dolgozunk a problémán és az elkövetkező frissítésekkel igyekszünk folyamatosan enyhíteni rajta."

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward