Guildwars 2 újdonságok

Nyilatkoztak a Guild Wars 2 készítői az eddig be nem jelentett karakterosztályokról

Guildwars 2 újdonságok

A Mesmer és Assassin karakterosztályokat kedvelők örülni fognak a Guildwars 2-nek a legújabb NCsoft nyilatkozatok alapján. A két karakterosztályt nem nevezték meg konkrétan, csak annyit mondtak, hogy még három karakterosztályt fognak bejelenteni, amik közül egy könnyű páncélt visel és kettő közepest. Eric Flannum a GW2 vezető designere annyit tett hozzá még, hogy aki szereti a lopakodós antihős karakterosztályt az megtalálja a számítását. Jon Peters ezt annyival egészítette ki, hogy aki Mesmer stílusban szeretett játszani az is talál majd egy hasonló karakterosztályt.

Egyelőre 5 karakterosztályt jelentettek be a nyolcból, ezek az Elementalist, Warrior, Ranger, Necromancer, Guardian. Ezek közül a Warrior és Guardian nehéz páncélt visel, a Ranger közepest, és a Necromancer és az  Elementalist könnyűt.

A Guildwars első részében lehetőség volt másodlagos karakterosztályt választani, ezt a lehetőséget kivették az új játékból, mert véleményük szerint nagyon nehéz volt kiegyensúlyozni. Jon Peters megemlítette, hogy mikor az Assassin megjelent a GW1-ben és tudott teleportálni akkor az azt jelentette, hogy rögtön kaphatott mindenki teleportot a Monk, a Warrior, a Mesmer stb. Eredetileg akartak másodlagos karakterosztályokat, de minél többet gondolkodtak rajta, annál inkább elvetették az ötletet. Jelenlegi véleményük szerint a fegyver tulajdonságok és a faji képességek eléggé megváltoztatják a karaktereket, tehát nincs is szükség másodlagos szakmákra.

Az ArenaNet illetékesei elmondták, hogy a nyilt béta indulási időpontja és a játék megjelenése a zárt béta eredményeitől függ, a megjelenés elképzelhető idén, de lehet, hogy csak 2012-ben kerül a játék a polcokra.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward