Guild Wars 2 - Sylvari bemutató

Az ArenaNet egy 3 perces bemutató keretében mesélt nekünk a Sylvari faj születéséről, mely az első dizájn tervek óta számos változáson ment át.

Guild Wars 2 - Sylvari bemutató

Az ArenaNet egy 3 perces bemutató keretében mesélt nekünk a Sylvari faj születéséről, mely az első dizájn tervek óta számos változáson ment át. Próbáltak elszakadni az elf, driád és ent/treant már meglévő koncepcióitól, de bármennyire is próbálkoztak, megkérdőjelezhető ennek a sikeressége. A videóban ugyanis azt állítják, hogy valami egészen újat és frisset alkottak a meseszép fáktól és növényektől származó Sylvarikkal, de szerintünk az, hogy keresztezik a három fentebb említett fajt, még nem jelent korszakalkotó újítást a fantasy műfajban.

Valóban nehéz újat hozni egy fantasy világba, de ebből nem is igazán kell becsületbeli ügyet csinálni. Megszülettek a Guild Wars hegyes fülűi, szépek, helyesek, a női játékosok így is szeretni fogják őket. No persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy az erősebb nem képviselőinek nem valók...

Annyi biztos, hogy lesznek, akiknek nem tetszik majd, hogy a szupercuki Asurák után még jönnek a tündi-bündi faimádók is, de hát igazodni kell az igényekhez.

 

 

Még számos videó és bemutató vár titeket az ArenaNet hivatalos YouTube csatornáján!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward