Guild Wars 2: Shadow of the Mad King

Gonosz lélek közeleg: jön a Guild Wars 2 Halloween témájú frissítése

Guild Wars 2: Shadow of the Mad King

Már majdnem kész a Guild Wars 2 első nagyobb frissítése, a Halloween témájú Shadow of the Mad King, amely október 22-én fog megjelenni. Az előző Guild Wars játékosai már tudják, hogy az ArenaNet nem szokta elaprózni a Halloweent, sőt...

"A Halloween Tyriában nagy múltra tekint vissza, és a régmúlt időkre rátette jelét az őrült Thorn király szelleme, ahogy népe között ugrabugrál, elszabadítva sajátos őrületét. Azonban 250 éve senki se látta őt, és a legtöbb ember számára csak a néphagyomány egyik figurája. Ennek ellenére élnek még a nép körében a gonosz lélek közeledtéről szóló pletykák."

Tyria egy hétre átalakul, káprázatos Halloween dekorációk, új minijátékok és dinamikus eventek szórakoztatják majd a játékosokat ebben a titokzatos időszakban, amikor a világok közötti határok a leggyengébbek. Az október 22-én kezdődő események négy felvonásban fognak kibontakozni, és október 31-ig fognak tartani. Evon Gnashblade a Black Lion Trading Company-tól már gyűjti a készleteket a jelmezekből, melyek segítségével a karakterek átalakulhatnak és részt vehetnek a kosztümös csetepatékban. Új események, ugrálós fejtörők, mini-dungeonök és új trófeák is várnak mindenkire. A The Shadow of the Mad King frissítéssel érkeznek a játékba a struktúrált PVP bajnokságok is, melyekről a Guild Wars 2 és az eSportok című cikkünkben már olvashattatok.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward