Grafikai felújítást kap a Wasteland 2

A motor frissítésével bejön néhány teljesen modern grafikai effektus, és a moddolhatóság is javul.

Grafikai felújítást kap a Wasteland 2

A Kickstarteren 900 ezerre pályázó, de végül 3 millió dollárt kapó Wasteland 2 esetében bátran mondhatjuk, hogy "van miből fejleszteni". Az InXile eddig hat nagyobb patch-et adott ki, és a továbbiakban is komolyan támogatni tervezik a játékot, így tehát a vásárlók és támogatók maximálisan elégedettek lehetnek. Főleg, hogy hamarosan nagyobb grafikai változások köszöntenek be.

"A multiplayer játékok esetében természetes ez a fajta támogatás, de mi úgy gondoljuk, hogy a folyamatos fejlődés egy single player játéknak is jót tesz, és a Wasteland 2 megéri az idő és pénz belefektetését. Ezért a projektért továbbra is lelkendezik a csapatunk" - mondta Chris Keenan, a fejlesztés vezetője.

Az új frissítés a szokásos hibajavítások és kiegyensúlyozás mellett egy fontos dolgot hoz magával: a Unity 4.5-ös motor helyett a teljes játékot átteszik az új Unity 5-re. Ennek az egyik előnye lesz a grafikai fejlődés, ugyanis az új motor többek között támogatja a fizikai alapú shadereket, és az InXile szerint a már átültetett grafikai elemek fantasztikusan néznek ki.

Ráadásul a modderek is örülhetnek, ugyanis a Unity 5 alapból tartalmaz egy rakás eszközt a Unity 4 Pro-ból, melyeket egyébként maga a stúdió is használt a fejlesztéshez. Ezeket a modderek mindenféle licenc nélkül el fogják tudni érni a jövőben, ami azt jelenti, hogy még jobb minőségű modok készülhetnek.

Ez még a régi grafika. Nem rossz egy ilyen jellegű, ekkora költségvetésű játéktól, de nem is kiemelkedő. Vajon mennyit javít rajta a Unity 5?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward