GoldenEye 007 Reloaded

James Bond idén ősszel újratölti fegyverét

GoldenEye 007 Reloaded

Az Activision bejelentette, hogy a GoldenEye 007 Reloaded idén ősszel jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A játék a tavaly megjelent Wii-s GoldenEye 007 HD remake-je.

A fejlesztő, az Eurocom vadonatúj motort készített a játékhoz, amely 60 fps-sel repeszt mindkét platformon. A brit stúdió már múlt évben, a Wii-s fejlesztéssel párhuzamosan belekezdett a munkába: továbbfejlesztették a mesterséges intelligenciát és szebbé tették a grafikát is.

Új, különálló küldetések is kerültek a játékba, melyek összefoglaló neve M16 Ops, velük több, mint 10 óra extra játékidőt kapunk. Ezek a küldetések négy típusba sorolhatóak. Elimination: korlátozott idő alatt kell likvidálnunk minél több ellenfelet. Stealth: hasonló az előbbihez, csak a hangsúly azon van, hogy ne vegyenek minket észre. Wave Defence: kontrol pontokat kell elfoglaljunk adott idő alatt, miközben ellenfeleink hullámokban támadnak. A negyedik típus egyelőre még titok.

Multiplayerben 10 különböző pályán, 16-an játszhatunk majd egyszerre. A multi módokról még egyenlőre nem tudni, milyenek lesznek, csak annyit, hogy az Activision hajlik arra, hogy James Bond ezen a téren elsősorban kémként fog funkcionálni.

Az összehasonlítás a Call of Duty sorozattal elkerülhetetlen lesz, hiszen mindkettő fps és mindkettő az Activision neve alatt fut, de James Steer producer szerint ez nem jelent majd gondot, játékosként érezni fogjuk, hogy ez kifejezetten egy James Bond játék, melyben a főhőst alakítjuk. Láthatjuk majd a Bond modellt, és a karakterek is a filmekben őket alakító színészek (Daniel Craig, Judi Drench) hangján szólalnak meg.

James Steer elmondta, hogy ez külön kihívást jelent számukra, de dolgoznak rajta, hogy valódi James Bondos játékélményt kapjunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward