Gigabyte G1-Killer alaplap extrém dizájnnal

A Gigabyte jövőre egy teljesen új alaplap sorozatot dob piacra, amellyel a játékosokat kívánják célba venni. A G1-Killer termékcsalád tagjai az ASUS és az MSI játékosoknak szánt alaplapjaival próbálják majd felvenni a versenyt. A gyártó az elmúlt napok, illetve hetek folyamán folyamatosan szórta az információmorzsákat az új termékcsalád egyik tagjáról, amelyről most egy újabb adag információ és egy sejtelmes kép is érkezett.

Gigabyte G1-Killer alaplap extrém dizájnnal

A Gigabyte jövőre egy teljesen új alaplap sorozatot dob piacra, amellyel a játékosokat kívánják célba venni. A G1-Killer termékcsalád tagjai az ASUS és az MSI játékosoknak szánt alaplapjaival próbálják majd felvenni a versenyt. A gyártó az elmúlt napok, illetve hetek folyamán folyamatosan szórta az információmorzsákat az új termékcsalád egyik tagjáról, amelyről most egy újabb adag információ és egy sejtelmes kép is érkezett. Nem sok, de az ünnepek közötti pangásban ez is valami.

A szóban forgó alaplap az Intel X58-as lapkakészlete köré fog épülni és LGA-1366-os tokozással ellátott processzorok fogadására lesz felkészítve. Az újdonság ütőképes megoldás lesz mind dizájn, mind pedig szolgáltatások tekintetében. A termék élénk zöld PCI Express x16-os slotokkal érkezik, amelyekhez a hírek szerint PCIe híd chipet is társítanak annak érdekében, hogy a slotok megfelelő mennyiségű PCIe sávot kínálhassanak, így a rendszer tökéletesen alkalmas legyen multi-GPU konfiguráció építésére (valószínűleg a szokásos NF200-at). A képek alapján négy darab PCI Express x16-os slot már biztos lesz a friss jövevényen és a jelek szerint a hat darab SATA 3 Gbps-os port mellett két SATA 6 Gbps-os csatlakozót is elhelyeznek rajta.

Az új alaplapon a legérdekesebb megoldásnak maga a G1-Killer feliratú déli híd hűtő, amely tulajdonképpen nem más, mint egy tölténytár. A G1-Killer sorozat a hamarosan induló CES 2011 folyamán mutatkozik be a nagyközönség előtt, a termékcsalád legolcsóbb tagjának ára pedig 299 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward