GamesCom '09 - PS3 árcsökkentés!

Ingyen Gran Turismo PSP és PS3 árcsökkenés? De még mennyire!

GamesCom '09 - PS3 árcsökkentés!

A Sony az E3 után a GamesComon is igyekezett elkápráztatni a közönségét, és ez sikerült is neki, noha az újdonságok nagy része már sejthető volt a pletykák részéről.

Az első és talán legfontosabb hír, hogy jön a PS3 Slim, méghozzá szeptember első hetétől. Ezzel együtt a konzol ára is csökken 299$-ra, valamint Európában - mit ne mondjak, pokoli igazságos módon - 299€-ra. 33%-kal kisebb és 36%-kal könnyebb, mint az eredeti gép volt, és 120 GB-os merevlemezzel érkezik. Mátol egyébként a mostani, "kövér" gépek ára is ennyi lesz, szóval aki a tengerentúlon él, már alacsonyabb áron juthat hozzá a Sony masinájához. A 160 gigás változat ára 399$.

Ezt követte egy rakás PSP-s és PSN-es bejelentés. Megjelennek a PSP minijátékok (100 MB méret alatt) a PS Store-on, és végre Európában is lesz vásárlói kártya, azaz nem kell majd mindenáron bankkártya, ha venni szeretnénk valamit. A Microsofthoz hasonlóan a Sony is megállapodott pár filmstúdióval, és így HD minőségben több film is kapható lesz a Store-on. Ez Japánban és az USA-ban már nem újdonság, de ezentúl a fontosabb európai régiókban is bevezetésre kerül a szolgáltatás (azt mondanom sem kell, hogy kis hazánk nem tartozik ezek közé).

 

Kézben a PS3 slim

Ha már PSP, akkor Gran Turismo: aki előrendeli a legendás autós játék ötödik epizódját, az ingyen kap PSP-s GT-t, amit aztán letölthet magának a PS Store-on keresztül. Ha pedig valaki október 1. és 10. között vásárol egy PSP Go!-t, és azt beregisztrálja, szintén ingyen jut hozzá a játékhoz.

Gran Turismo PSP E3 '09 trailer

Nagy játékok terén a Heavy Rainé volt a főszerep, ugyanis bemutattak egy új karaktert (Ethan Mars), és elmondták, hogy az összes videó / kép, amit eddig bemutattak, valós időben készült. Nagyon jól néz ki, ez tény, de hogy mennyire sikerül visszaadni a szükséges katarzist, az a megjelenéskor dől el. Én reménykedem, a Fahrenheit anno zseniális volt.

Ha pedig mindez még nem lenne elég, jön egy digitális könyvolvasó a PSP-re, és vele együtt rengeteg Marvel képregény is megvásárolható lesz. Továbbá érkezik két PSP exkluzív cím, a LocoRoco Midnight Carnival és a The Eye of Judgment - ezek a kiállítás ideje alatt már játszhatóak lesznek. A LittleBig Planet rajongói is örülhetnek, mert a játák nemsokára hivatalosan is vízi támogatást kap, azaz nem csak kartonhajókázni lehet majd, hanem úszni is. Nem rossz, nem rossz, kedves Sony!

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward