G-Sync Upgrade Kit az ASUS-tól, szerelési útmutatóval

Elérhetővé vált a G-Sync átalakító csomag az ASUS VG248QE megjelenítőjéhez, igaz, beszereléséhez szükség lesz némi barkácsolásra.

G-Sync Upgrade Kit az ASUS-tól, szerelési útmutatóval

Az Nvidia G-Sync támogatása dinamikus képfrissítési ráta biztosításával éri el, hogy a G-Sync modullal ellátott monitoron a különböző tartalmak zökkenőmentesen, folyékonyan, apró akadozások nélkül jelenjenek meg. A vállalat illetékesei nemrégiben arról rántották le a leplet, hogyan működik a G-Sync támogatás akkor, ha az adott kijelző 4K-s felbontást használ: a demó igencsak meggyőző volt, még a mellékelt videón is szépen előjöttek a G-Sync előnyei.

Most újabb fontos eseményre került sor G-Sync fronton. Ugyan a G-Sync támogatással ellátott monitorok majd csak az idei év második negyedévétől kezdve lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban, az ASUS átalakító csomagja már kapható, amellyel a VG248QE monitorból némi szerelés után G-Sync támogatással ellátott megjelenítőt faraghatunk.

A G-Sync modul

A szerelésben a részletes, 19 oldalas PDF dokumentum mellett az alábbi videó is nyújt némi segítséget.

Mivel a monitor házának megbontása garanciavesztéssel járó cselekmény, így érdemesebb felkérni a feladat elvégzésére az ASUS legközelebbi szervizközpontjának munkatársait, nehogy magánakciónknak a monitorunk lássa kárát. Maga a G-Sync Upgrade Kit egyébként 199 dollárba kerül.

Aki G-Sync monitort szeretne, de nem akar saját maga barkácsolni és bevállalni a garanciavesztéssel járó kellemetlenségeket, alternatívaként akár a korábban bejelentett, 800 dollárba kerülő RoG Swift PG278Q monitor érkezését is megvárhatja, amely immár G-Sync támogatást is kap, gyárilag.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward