FSP Aurum: 80 Plus Gold minősítésű tápegységek

Az FSP Group hamarosan új tápegységekkel árasztja el a piacot, amelyek 80 Plus Gold minősítéssel rendelkeznek és stílusosan az FPS Aurum nevet viselik. A latin Aurum szó aranyat jelent, így a gyártó névválasztása a termékek esetében igen-igen frappánsra sikeredett. Az FSP legfrissebb tápegység családjában 400W-os, 500W-os, 600W-os és 700W-os modellek lesznek jelen, amelyek mind-mind 90% körüli hatásfok mellett üzemelnek, azaz rendkívül hatékonyan alakítják át a váltakozó áramot a PC alkatrészei számára szükséges egyenárammá.

FSP Aurum: 80 Plus Gold minősítésű tápegységek

Az FSP Group hamarosan új tápegységekkel árasztja el a piacot, amelyek 80 Plus Gold minősítéssel rendelkeznek és stílusosan az FPS Aurum nevet viselik, ami az arany latinul. Az FSP legfrissebb tápegység családjában 400W-os, 500W-os, 600W-os és 700W-os modellek lesznek jelen, amelyek mind-mind 90% körüli hatásfok mellett üzemelnek, azaz rendkívül hatékonyan alakítják át a váltakozó áramot a PC alkatrészei számára szükséges egyenárammá.

Az FSP Aurum sorozatú tápegységei arany „motívummal” ellátott házzal érkeznek, amely a hírek szerint nem fényes lakk fekete, hanem „gránittapintású”, azaz a gránit textúráját utánozó felülettel érkezik, amit az utóbbi időben egyéb gyártók is előszeretettel alkalmaznak (pl.: Enermax, Cougar, Cooler Master, stb.). 

A rendkívül jó hatásfok mellett üzemelő újdonságok közül a 400W-os és az 500W-os modell esetében két +12V-os tápág áll rendelkezésre (dual Hybrid Synergy Design), míg a 600W-os és 700W-os példányok már négy darab +12V-os tápággal dolgoznak majd. A teljesítménnyel kapcsolatos különböző paraméterek vezérléséről és a védelemmel kapcsolatos szolgáltatások biztosításáról egyetlen chip gondoskodik, amely a MIA (Multiple Intelligence Ability) nevet viseli. Az új tápegységek mindegyikénél minőségi japán kondenzátorokat használ a gyártó annak érdekében, hogy a termékek élettartama, stabilitása és hatásfoka a lehető legjobb legyen. Maguk az újdonságok megfelelnek az ATX12V v2.3-as és az EPS12V v2.92-es szabványok előírásainak.

Az öt év garanciával forgalomba kerülő energiaforrások 120 mm-es ventilátorral érkeznek, amely folyadékcsapágyas felépítéssel bír. Az FSP Aurum sorozatú tápegységei várhatóan március elején, a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT 2011 alkalmával mutatkozhatnak be hivatalosan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward