Frissült a SteelSeries Siberia headset sorozata

A rendkívül népszerű headset családba végre új modellek érkeztek, amire legutóbb öt éve, a Siberia v2 megjelenésekor volt példa, így nagyon időszerű volt a frissítés.

Frissült a SteelSeries Siberia headset sorozata

A SteelSeries Siberia headset sorozatát aligha kell bemutatni a vérbeli gamerek számára: a családban igényes felépítéssel rendelkező, remek hangzást kínáló, kényelmesen viselhető mikrofonos fejhallgatók lapulnak, amelyek az utóbbi években komoly elismerésre tehettek szert.

Most eljött az idő, hogy bemutatkozzon a SteelSeries Siberia v3-as sorozat, amelynek tagjai igazán ütősekre sikeredtek. A termékcsaládban 59,99 eurótól 199,99 euróig terjed a kínálat, így mindenki megtalálhatja a számára, illetve pénztárcája számára legmegfelelőbb választást.

Siberia v3

Kezdjük a sort a termékcsalád szíveként aposztrofált Siberia v3-as modellel, amely várhatóan a legnagyobb népszerűségnek örvend majd. A 99,99 eurós újdonság igényes felépítéssel érkezik, kialakításának köszönhetően pedig rendkívül kényelmesen viselhető. A fedélzeten található hangszórók már következő generációs SteelSeries megoldások, amelyek részletekben gazdag hangzást kínálnak, méghozzá telt basszusokkal.

Az új felépítésnek köszönhetően a hangszórók körül zajszigetelő memóriahab található, ami még hatékonyabban végzi a dolgát, mint a korábbi megoldás. Az egyetlen kábellel működő Siberia v3 mellé dual jack kábel is jár, így a termék nem csak asztali- és mobil számítógépekkel, de mobileszközökkel és játékkonzolokkal is hatékonyan használható. A lényeg csak annyi, hogy a kiszemelt eszközön legyen 3,5 milliméteres jack audió csatlakozó.

A Siberia v3 első körben fekete és fehér színben lesz elérhető.

Siberia v3 Prism

A második friss termék a Siberia v3 Prism, amely alapjait tekintve a Siberia v3-at követi, de néhány fronton különbözik tőle. Ennél a modellnél a külső borítás alatt 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes LED-es világítás kapott helyet. A LED-es világítás működését a felhasználó testre szabhatja, de a különböző effektek működését játékhangokhoz vagy különböző eseményekhez is kötheti.

Az eltárolt beállítások a SteelSeries CloudSync segítségével bármikor, bárhonnan elérhetőek. A mikrofon lehető legjobb működéséről Micophone Noise Suppression és Microphone Auto Compression technológia gondoskodik, így a beszéd tiszta és zajmentes lesz. A 139,99 euróba kerülő újdonsághoz egyedi EQ is használható, kábelén pedig USB csatlakozó található.

Az abszolút csúcsot a 199,99 eurós Siberia Elite Prism képviseli, ami a tavaly bemutatott Siberia Elite továbbfejlesztett változatának tekinthető. Ez a mikrofonos fejhallgató egy új, kompaktabb mikrofont kapott, plusz hangkártyája is frissült. A hangszórók körüli párnázást némileg módosították, így még nagyobb kényelemben játszhatunk hosszú órákon át. A Siberia Elite Prism természetesen rendelkezik Dolby Headphone és Dolby Pro Logic IIx támogatással, így akár 7.1-es virtuális térhangzást is kínálhat.

A LED-es világítással kapcsolatos beállítások, illetve az audió beállítások testre szabhatóak, a kábel pedig cserélhető, így a termék nem csak PC, de Mac és PS4 mellé is hatékonyan használható, sőt, különböző mobileszközökkel is működik.

Siberia RAW Prism

Aki kicsit szerényebb költségvetésből gazdálkodik, de mindenképpen SteelSeries Siberia sorozatú headsetre vágyik, választhatja az 59,99 euróba kerülő Siberia RAW Prism modellt is.

A költséghatékony mikrofonos fejhallgató minőségi hangszórókat tartalmaz, amelyek tiszta, részletekben gazdag hangzást kínálnak. A SteelSeries Engine szoftver segítségével itt is lehetőség van a különböző beállítások módosítására és audió profilként való tárolásukra, sőt, a 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes LED-es külső világításról sem kell lemondani. A beépített mikrofon működését a Mic Auto Optimization technológia segíti, a mikrofon pedig a bal hangszóró házán foglal helyet, csak úgy, ahogy a némításához használható gomb.

A Siberia RAW Prism USB kábellel csatlakozik a különböző számítógépekhez, legyen szó PC-ről vagy Mac-ről, de akár PS4 mellé is jó választás lehet.

A SteelSeries frissített Siberia headsetjei rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward