Free-to-play lesz a Fable Legends

Jönnek helyette a mikrotranzakciók, de nem a pay2win...

Free-to-play lesz a Fable Legends

Bár a Lionheadnél eredetileg nem így tervezték, de a Leauge of Legends, a DOTA 2 és a Team Fortress 2 sikere láttán arra jutottak, hogy az lesz a legjobb, hogy ha a Fable Legends játékosaitól nem kérnek havidíjat. Helyette a mikrotranzakciókra támaszkodnak majd, árulta el Ian Griffith, a játék termékigazgatója. Griffith elmondása szerint bíznak annyira a programban, hogy lemondjanak az előfizetési díjról, és arra építsenek, hogy a rajongók elég pénzt költenek majd a játékra önszántukból ahhoz, hogy rentábilisek legyenek.

Így az alkotásban nem lesznek a nem fizető felhasználók elől lezárt területek, vagy éppen, a prémium tagoknak szánt exkluzív tartalmak, és küldetések. A játékot rendező David Eckleberry fontosnak tartotta kiegészíteni azzal a kollégája által elmondottakat, hogy valamennyi, a játékmenetet befolyásoló tárgyhoz hozzájuthatunk a kincsesládákból. Valamint semmiféle módon sem lehet majd gyógyitalokat, illetve tapasztalati pontokat vásárolni. A profit javát tisztán kozmetikai jellegű tárgyak értékesítéséből tervezik kitermelni.

Persze azért lesz egy kis presszió a játékosokon, hogy a zsebükbe nyúljanak. Például minden nap változik, hogy melyik hőssel indulhatunk csatába a gonosz ellen. Így ha mindig kedvencünkkel akarunk részt venni a kalandokban, és nincs türelmünk összespórolni az árát a jutalomként kapott ezüsttallérokból, kénytelenek leszünk valódi pénzt fizetni érte. A négy bátor kalandozó életét megkeserítő gonosztevőt irányító felhasználók pedig kedvenc szörnyeiket vehetik meg, így azokat bármelyik küldetésben használhatják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward