Fortnite - Megkezdődött a 2. fejezet

placeholder

Fortnite - Megkezdődött a 2. fejezet

A napokban történt nagy pusztulás egy új kezdetet is jelent. A Fortnite ezennel egy új fejezetbe lépett, ami felfrissíti a játék több éves alapfelállását.

Kezdjük az egyik legnagyobb újítással, az új térképpel. Nem csak, hogy egy teljesen új környezet fogad minket, hanem a pályán található víz jelentősége is megnőtt, hiszen az úszás mellett vízi csatákat is vívhatunk. Ha pedig van egy kis időnk, akkor horgászással is elüthetjük az időt, így pedig új fegyverekhez és felszerelésekhez juthatunk hozzá. Az új teljesítmény rendszernek hála sokkal szórakoztatóbb módját kapjuk a fejlődésnek, mostantól medálokat gyűjthetünk, amit beválthatunk majd különböző színes csecsebecsékre.

Azok a játékosok, akik meg inkább a csapatukat szeretnék segíteni, új lehetőségeket kapnak erre. Az elhullott csapattársakat biztonságos pozícióba szállíthatják el, hogy ott felkeltsék őket, illetve távolról is képesek lesznek gyógyítani bárkit. A Battle Passban rengeteg új cucc várja a játékosokat, hogy bezsebeljék őket, ehhez is kaptunk egy dedikált videót.

A Fortnite egy ingyenes, szinte minden eszközre megjelent, 100 főt egyszerre megmozgató multiplayer cím, ahol a játékosok célja egymás megtalálása és likvidálása. Az elmúlt években korunk egyik videojátékos jelképévé vált, a játékban bevezetett fizetési rendszereket pedig több másik fejlesztő is átvette. A játék népszerűsége egyelőre töretlen, az Epic Games Battle Royale játékának köszönhetően közvetve rengeteg Unreal Engine-t használó játékfejlesztő profitált, főleg, ha az optimalizációt és az új fejlesztői eszközöket nézzük.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap