Football Manager 2012

Milyen újdonságokkal találkozhatunk a 2011 harmadik negyedévében megjelenő Football Manager 2012-ben?

Football Manager 2012

Bejelentették a Football Manager 2012-t, amely még idén karácsony előtt meg fog jelenni. A Sega, és a fejlesztő, a Sports Interective felhívták a figyelmet az újdonságokra, melyek az következőek:

- Hűségbónuszok kerültek az átigazolások és a szerződések részbe. Átdolgozták az amatőr és ifjúsági szerződéseket, és újdonságként megszabhatjuk, hogy mik legyenek azok a feltételek, melyekhez az egyes tárgyalások során mindenképpen ragaszkodni szeretnénk.

- A felderítők részletes, mindenre kiterjedő jelentésekkel látnak el minket, hogy jól felkészülhessünk a meccsekre.

- A 3D meccset új animációkkal fejlesztették tovább, a tömeget teljesen újfajta módon kezelik, szebbek lettek az időjárás effektek, új stadionokat és két új kamera látószöget kapunk "Behind the Goal" és "Director Cam" névvel.

- Nemzeteket adhatunk hozzá, vagy távolíthatunk el a játékállásokból, amikor csak akarjuk.

- A csapat megbeszéléseknél és a tárgyalásnál meghatározhatjuk a hangnemet, tőlünk függ, hogy nyugodt, vagy fűtött lesz a párbeszéd.

- Új elrendezés áll majd rendelkezésünkre, amely alkalmazkodik a nagyobb felbontású képernyőkhöz, ezeken még több adat jelenhet meg egyszerre. Kapunk új szűrőket, testreszabható oszlopokat, taktikai és összefoglaló képernyőket is.

- Az új játékosok új, különálló tutorialt kapnak.

A fejlesztő, és a kiadó ezen felül még körvonalazták azokat az óriási fejlesztéseket, melyekben a média rendszer, a sajtókonferenciák, az ifjúsági rendszer, az új focijátékosok generálása, az internetes közösségi opciók, a barátságos mérkőzések, a nemzetközi menedzsment és a játék sok más eleme részesült.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward