Fontos frissítést kap a WayteQ újdonsága

Az xTAB-100dci 3G nemrégiben debütált, de máris némi törődést igényel a stabilitás érdekében. A frissítés egyszerű és a vállalat is segít ha kell.

Fontos frissítést kap a WayteQ újdonsága

A WayteQ xTAB-100dci megjelenését követően hamar fény derült néhány problémára, ami sokkal komolyabbnak tűnhet, mint amilyen valójában. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy a készüléket egy egyszerű szoftverfrissítéssel rendbe lehet hozni. Illetve, ha amúgy sem volt semmi jele a problémának, akkor meg lehet ezzel azt előzni.

Az pontosan nem ismert, hogy a hiba hogyan néz ki, de a frissítés leírása alapján a kijelzővel és megjelenítéssel kapcsolatos problémákról van szó. Vagyis már csak volt, ennek a csomagnak a telepítését követően ugyanis nem kell ettől félnünk a jövőben. Emellett legfeljebb apróbb változtatások lehetnek a gyorsjavításban, más, komolyabb módosítást sajnos nem tartalmaz az, így lényegében minden marad a régiben.

Továbbra is az Android 4.1.1 Jelly Bean rendszer fogadja a felhasználókat a bekapcsolást követően. Ez leginkább annak fényében sajnálatos, hogy a 3G HSDPA modemet nélkülöző xTAB-70dcin már idestova egy hónapja az Android 4.2.2 dolgozik. Remélhetőleg rövidesen az xTAB-100dci 3G tulajdonosok is részesülhetnek a Jelly Bean legfrissebb kiadásából, ami rengeteg új képességet hozna. Az új Androidban a legfontosabb egy tabletnél a DayDream képernyőkímélő és a több felhasználós mód – ezekkel még inkább a család és a lakás részévé válhat a termék.

Az új firmware kizárólag a kínálat jelenleg egyetlen 10,1 hüvelykes tagján alkalmazható, senki ne próbálja más modellen bevetni. A frissítésből adódó károkért nem vállalják a WayteQ-nél a felelősséget, ám ha nem vagyunk eléggé szakavatottak ennek az elvégzéséhez, ingyenesen megteszik ezt nekünk a szervizben, hogy ne legyen ebből kellemetlenségünk. Itt minden szükséges leírást megtalálunk a művelethez. Fontos, hogy előtte minden adatunkról készítsünk mentést, és teljesen feltöltött készülékkel vágjunk bele.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward