FFXIII: Xbox-ra még nem fejlesztik

A Square Enix még nem kezdte meg a Final Fantasy legújabb epizódjának fejlesztését az Xbox 360 konzolra, pedig egyszerre kívánják megjelentetni a PlayStation 3-as verzióval Európában (a megjelenés dátumát még nem tudni).

FFXIII: Xbox-ra még nem fejlesztik

A Square Enix még nem kezdte meg a Final Fantasy legújabb epizódjának fejlesztését X-box 360-ra, pedig egyszerre kívánják megjelentetni a PlayStation 3-as verzióval Európában (a megjelenés dátumát még nem tudni).

"Jelenleg a PS-es változaton dolgozunk" - nyilatkozta a Kikizo-nak a játék producere, Yoshinori Kitase. "Elsőként befejezzük ezt mielőtt rátérnénk az Xbox-osra. A PlayStation változat már kész rá, hogy blu-ray-re kerüljön és megkezdődjön a tesztelése."

A Final Fantasy XIII továbbra is PS3 exkluzív marad viszont Japánban, míg Európa és az USA megkapja mindkét konzolra a játékot. A Square Enix azon döntését, hogy az idáig PS exkluzív szériát mostantól Xboxra is kiadják, Kitase a következőképp kommentálta:

"Nem akarjuk, hogy úgy lássák ezt a dolgot, hogy elárultuk a PS-t és hasonlók, hiszen arra is kiadjuk a játékot, egy időben az Xbox változattal. Mindössze annyiról van szó, hogy szeretnénk az Xbox rajongóknak is kedvezni. Egyiküket sem fogja hátrány érni."

A játékosokat valóban nem éri hátrány, ennek örülünk is, a Sony viszont valószínűleg kevésbé repes e hír hallatán, hisz az FF széria mindig is húzóneve volt a PlayStation generációinak, és erősen megnövelték a hardver eladásokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward