Fém tokkal is elérhető lesz a Pebble Time

A Pebble Time Steel a jobb anyaghasználat mellett kisebb változásokon is átesett.

Fém tokkal is elérhető lesz a Pebble Time

A Pebble a múlt héten jelentette be a legújabb okosórájának érkezését. A Pebble Time plasztik burkolattal került bemutatásra, ami néhány érdeklődőnek valószínűleg csalódás volt. Nos, van egy jó hírünk azoknak, akik jobban örültek volna, ha egy fémtokba csomagolt karóra kerül volna reflektorfény: érkezik a Pebble Time Steel.

A Time névre hallgató készülék jelentős előrelépésnek számít az eddigi megoldásokhoz képest mind hardver, mind pedig szoftver tekintetében. Az okosóra legnagyobb újítása egyértelműen az lesz, hogy színes, e-papír technológiás kijelzővel rendelkezik majd, de az új felhasználói felület, az idővonal is nagyon jól sikerült. Azonban mivel műanyag házzal lett beharangozva, nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy minden tekintetben az eddig legjobb Pebble termékkel van dolgunk, hiszen ott volt a Pebble Steel, ami az anyaghasználatának köszönhetően prémiumérzést kelt, ezáltal pedig sokak szemében egy kellemesebb opciónak tűnhet.

Szerencsére ezt felismerte a Pebble is, és ennek köszönhetően számolhatunk most be a Time Steel modell érkezéséről. Persze nem az elmúlt napokban dobták ezt össze, csupán annyi történhetett, hogy mostanáig szándékosan visszatartották a fémtokos variánst, hogy a Mobile World Congress ideje alatt is legyen mivel kivívni az érdeklődők figyelmét. A rozsdamentes acélt használó Time három színben lesz hazavihető: natúr, fekete és arany. Mindegyik dobozában lesz egy fém-, valamint egy valódi bőrszíj is – az aranyra festett Time Steel esetében ez utóbbi bordó, szóval ezt egyértelműen a hölgy vásárlóknak szánják.

A Time Steel ráadásul nem csak a külsőre vonatkozó változásokat hoz, néhány apróbb változtatást is elvégeztek rajta, így eleve egy kicsivel jobb lesz a sima Time-nál. Az első dolog, ami feltűnhet, az nem pozitívum, ugyanis az eszköz nagyjából egy milliméterrel vastagabb és nehezebb is lett, viszont ez részben annak tudható be, hogy egy jóval nagyobb akkumulátorral látták el. Az üzemideje eredetileg kb. 7 napban lett meghatározva, a Steelnél viszont már tíznapos futásidővel lehet számolni, tehát csaknem másfélszer tovább húzza majd egy töltéssel. A képminősége is jobb valamelyest ennek a variánsnak, mert már nincs légrés a panel és az üveg között. Végül azt is kiemelték a Time Steel pozitívumaként, hogy míg a Time néha kellemetlen „kölcsönhatásba” tud lépni a szőrszálakkal, addig ilyen probléma a Steelnél egyáltalán nem áll fenn – ezt pedig a The Verge beszámolója is megerősítette.

A Pebble Time ajánlott fogyasztói ára 200 dollár lesz a megjelenését követően, a Time Steel pedig 300 dollárt kóstál majd. Akárcsak az alapmodellből, ebből is lehet kedvezményt szerezni, ha már most, elővételben megveszik az érdeklődők a Kickstarter projekt keretében, így csak 250 dollárt kell érte kifizetni. A Pebble Time Steel szállítását az év második felében, júliusban kezdi meg a vállalat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward